Hans Majestät av Pop

Då kom det jag hoppades aldrig skulle hända, Kungen, hans majestät av pop gick bort. Den största musikartisten genom tiderna, alla kategorier, lämnar ett sjukt tomrum efter sig. Jag satt nog in i det sista och hoppades att han skulle göra comeback och att jag skulle ha nog med deg att en gång faktiskt fått se honom live. Men så blev det inte, tyvärr. Men då får jag nöja mig med att kolla på moonwalker med thereseoch snyfta ikapp till några härliga klassiker, underbara fucking klassiker.

 - - - - -

Förvånad över hur väl Sverige lyckades stå sig mot övriga stornationer i u21em. Men kiligt värre att man inte fick se första målet av dom tre i återhämtningen. Tog en promenad i stan då det visade sig att matchen spelades och just när vi passerade några restauranger med platt-tv så gjorde sverige de resterande två målen.

 - - - - -

Sjukt sorglig bortgång. May he rest in peace! Ska gå igenom dom 13 sidorna från Svenska Dagbladet imorgon och se om det står något intressant av värde. Det kommer ju utan tvekan bli en sån där som man sparar hela livet och berättar om för barnbarnen att den största genom tiderna och för all framtid faktiskt levde under min livstid. Det är annat än adnra generationer som bara har halvdanna namn som rolling stones, elvis, johnny cash (även om han är grym), the beatles... Så stor ju ingen av tidigare nämnda sig speciellt länge mot the one, the King of Pop. På jobbet så spelades det hans musik hela dagen. Det tog ett tag innan jag förstod något eftersom jag inte hörde det till cirkus 1½ timme in på jobbet. Thanks tetts... I guess.

 - - - - -

Barnvagnen fixad och kirrad, bara till att hämta den vilket vi ska göra imorgon också. Kanske dyker upp en bild i dagarna, riiktigt nice!

 - - - - -

May God bless us all and bless MJs family and soul

Finally fussball

Härligt värre att fotbollen drar igång. Lite U-21 EM och confederation cup trissar upp fotbollsnerven inför resterande delen av fotbollsallsvenskan senare. Sverige lär förmodligen floppa men har ändå ett relativt intressant lag, tyvärr lär ju inte någon AIKare få lira så värst mycket. Borde dra igång en kampanj, go özkan eller något.

 - - - - -

I tider för barn behöver man ju också köpa barnvagnar. Vilket tur då att det bara fanns ett barnens hus i hela sverige, västerås, som hade kvar just den vagnen och färgen vi ville ha. Intressant att det kan vara så utrensat på alla lager i 15 tal städer, well at least we got ours now.

 - - - - -

Midsommar midsommar midsommar! Det var inte igår man firade det, som vanligt regnade i Borås men när the one kom tillbaka börjar självfallet vädret bättra sig. Det räckte ju praktiskt taget att jag sa, enough nu vill jag ha varmare väder. Ask and you shall receive.

 - - - - -

Alltid lite kul att se alla dessa studenter och minnas tillbaka hur kul det var back in the days.

 - - - - -

Cykeln tillbaka, varmare väder - dags för träning.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

En jävla tid då

Det var fan vad det tog tid för mig IGEN att skriva. Men efter flera dagar utan internet får jag la ta och skriva lite.

 - - - - -

Sverige är allt bra skönt när det är varmt, vilket det sällan är även om det kan vara kallt och fint. Nyligen hemkommen, läggdags nu när som helst.

 - - - - -

Det har varit studentfiranden, så Grattis på er, kul värre! Shit vad man känner sig gammal men även relativt skönt att minnas tillbaka på den Fantastiska dagen som startade med Champagne och fortsatte i samma spår med flak middag och avslutades på på Grand.

 - - - - -

Vill helst inte kommentera Sveriges torsk mot danskarna men nåde till jobbigt. Inte en challe att Sverige vinner resterande matcher, dessutom på bortaplan mot portugal och danmark. Får la glädjas åt att det gått bra för Gnaget och att det snart är dags för U21 EM. Säger bara det, det ska då krävas en djurgårdare för att skicka ut Sverige från VM 2010 snacket, tack dif TACK! Hur Lagerbäck tänkte med sina byten och kunde låta källström vara kvar är ju en gåta. Nu när Chippen äntligen var tillbaka och nästan hetast i laget, HALLÅ!!??

 - - - - -

Ganska ledsen över att jag torskade tippningen över ESC placeringarna och måste kolla på nästa års tillställning. Nu när jag lyssnat på norges bidrag och sveriges hör jag ju hur dåliga alla andra bidragen måste ha varit. Hur norge kunde vinna är ju en gåta för mig. Antingen var startfältet i finalen väääldigt dåligt eller så... ja för låten var ju medioker. Sveriges bidrag vet jag inte ens vad den gjorde där. Jag hade nog inte ens röstat på den för att den skulle gå till final i Globen, men så röstar jag ju inte heller.

 - - - - -

En lång bilfärd hem från Sthlm nyligen. På radion snackade man självfallet om valresultatet från EU-parlamentsvalet. Sjukt jäkla kul att Piratpartiet fick drygt 7% faktiskt. Jag vet inte vad "lissabonfördraget" (eller vad det nu heter) handlar om, men jag hoppas att det går igenom så PP får 2 mandat och inte bara 1. I övrigt inget speciellt kul med valet. Eller kanske att junilistan försvann...

 - - - - -

Take care and may God bless us all

RSS 2.0