Förbannade jävla djurgårdare!!

Förbannade jävla djurgårdare som förstör alla glädje alltså! Först för att de försöker stjäla fokus från AIKs prestationer i och med trippeln/dubbeln i fotboll och sen att hockeylaget äntligen lyckades ta sig upp till elitserien. Ska man då inte få glädjas och va glá, nä då ska dom djävlarna gå till hockeyfinal och dessutom vinna första matchen... glädje-jävla-dödare..

 - - - - -

Men hockeyns avancemang känns ju onekligen som årets sporthändelse faktiskt, SHIT va stort!! Hockeyn lever jippi kay yay..

 - - - - -

Men går den upp lär också fotbollen gå ner för nog finns det allt inte underlag för att båda sporterna ska bli framgångsrika samtidigt. För vem har råd att "tjacka säsongsplåt" till både fotboll och hockey? Nja tyvärr har fotbollen gjort bort sig och det lär ta år innan den går upp igen.

1. Vem fan vill gå på en odlingsbar fotbollsåker? Dessutom betala för det?
2. Vem vill göra det när det dessutom är sibirisk kyla?
3. Vem vill göra det när hälften klassas som våldsverkare och ligister?
4. Vem vill se en undermål "produkt" som "konsument"?

Just precis, bara den mest inbitna gnagaren.

 - - - - -

Förbannade jävla djurgårdare som förstör hockeyfinalen och kastar skit på publik och isen. Snälla hockeyförbundet, gör det första rätta i era liv, låt dem spela inför tomma läktare!!! Helt rätt att inte låta apberget ta sig ner till jkpg, ligister som dom är, hela bunten.

 - - - - -

Blev möcke spört. Men så är det ibland. Ibland tar man upp viktiga frågor som turkarna som verkar tycka det är konstigt att omvärlden reagerar på folkmord (dom tycker säkert inte riksdagen ska få ha åsikter om tysklands försök till utrotning av judar, för sånt ska ju bara "historiker" få avgöra eller..?) och ibland hur illa djurgårdare är och hur dom skadar Sverige.

 - - - - -

Take care and may God bless us all


RSS 2.0