Äntligen!!!

Efter alla om och men så blev allt av och allt gick bra. Nu sitter man på hotell/lägenhetsrummet och surfar på grannhotellets wireless uppkoppling som någon inte stängt. Får fixa det till placet istället, kan ju inte sitta vid sängen varje gång.

 - - - - -

Känns jävligt tungt att inte kunna följa slutspurten i allsvenskan nu när t o m den mest cyniska elfsborgaren som jag tidigare jobbat med erkännar att AIK idag står för bäst och "roligast" spel i allsvenskan.

 - - - - -

Då har herr åkesson kommit, en skånepåg från malmoe och den andra rumskamraten en indie som pluggar tillfälligt på ett college i iowa.

 - - - - -

Helt galet varmt är det i alla fall och jag saknar inte kylan som besökt borås för fem öre! Här är det 25-30 grader och mitt största problem för tillfället är att jag har för få par shorts och inte inhandlat några flipflops. Suck.

 - - - - -

Det är tungt att missa allsvenskan när det blir så überintressant men är å andra sidan jävligt glad att jag slipper alla jäkla sportsändningar som ska visa bilder, kamper, nya rekord och gud vet allt från detta friidrottsvm som jag inte ens har någon aning om vart det spelas.

 - - - - -

Med allt uppackat kan jag nu slå mig till ro och snart gå till sängs efter en väldigt lång dag. Upp imorgon och gå guidad tour i Arlington, tror jag 8-)  Sen blir det nog att besöka det fantastiska faciliteterna som hotellet/lägenheterna här har att erbjuda.

 - - - - -

Man blir glad som människa när man hör att det kommer nyförvärv till ens lag. Nu ska denna 23 åriga argentinare ha meriter från argentinska högstaligan samt u20. Men det behöver ju i och för sig inte betyda något, se hur det gick för dif och qurre.

 - - - - -

Läggdags nu då klockan ringer tidigt, gatorna är lugna och spjuth sover gott...

30 timmar

Då är det ca 30 timmar kvar och jag har ännu inte märkt av den värsta nervositeten, men den kommer förmodligen imorgon.

 - - - - -

Trevlig seger mot mff i afton och AIK verkar på allvar blanda sig i toppstriden. Allt kan ju fortfarande hända så man får passa sig så att trenden inte vänder och man får kika neråt.

 - - - - -

Suger ju verkligen att man inte kommer att kunna vara med och följa den spännande striden om guldet alltså, satan i gatan =/

 - - - - -

Läste en väldigt bra krönika på SvenskaFans (HeIF) av Ted Egger där han tog upp frågan ungdomar, utlandsproffs och landslaget. Alla verkar ha gått emot HeIF och börjat mena att det är dem som förstör svensk fotboll och att de inte har en svensk spelare i truppen och att det är Därför svensk fotboll kommer stanna upp. Men jag gillar specifikt denna delen:

"Vi kanske ska fråga oss istället varför Lagerbäck väljer att ställa supertalangen Marcus Berg utanför sin landslagstrupp. Är det inte upp till förbundskaptenen att värna om våra svenska talanger också? Eller det är bara HIF:s uppgift?"

Lite så kan även jag känna. Vi har farliga snuskgubbar på toppen av gräddan som gärna går ut och kritiserar och sågar vid fotknölarna, men när det kommer ett ansvar som faller in under deras tak? Vem fan vill hellre ha med Rade Prica än Marcus Berg?

http://www.svenskafans.com/fotboll/hif/artikel.asp?id=187298

 - - - - - 

Packat det mesta nu, bara det glada humöret och det får man ju se hur det blir med det såtillvida allt går väl fram tills tisdagsmorgonen.

 - - - - -

Jo just det, Lars Lagerbäck tar ju hellre med Prica än kanske vår största anfallstalang inom svensk fotboll.

 - - - - -

Elfsborg tappar poäng, AIK tar poäng och knappar in, Dif och Hbk får gärna tappa nu när AIK ska möta dem.

 - - - - -

Nästa blogg lär bli på andra sidan och förhoppninsvis med internet i lägenheten, hoppas hoppas...

130 timmar

Yes då är det ca 130 timmar innan flyget lämnar göteborg mot köpenhamn för att sedan landa i usa:s och tillika världens (?) huvudstad.

 - - - - -

Kikade på Evan Almighty tidigare i afton. Denna uppföljare av Bruce Almighty skulle vara den dyraste komedin genom tiderna där man arbetat med miljö, råvaror och dylikt på ett helt nytt ekologiskt och energibesparande sätt.

 - - - - -

Bara en sådan sak som att ha riktinummer "ETT" är jävligt kaxigt.

 - - - - -

Då hälsar jag min rommate herr Åkesson välkommen och hoppas att vi kommer att trivas under höstterminen.

 - - - - -

Damn dags att köpa det sista nu, börjar ju spela på sista refrängen. Måste ha solbrillor och datorväska och dessutom hinna träffa kompisar, puh hur ska detta gå?

 - - - - -

Kan inte låta bli men damn vad skönt att någon äntligen får ut det i skrift. Alex Shulman skriver det de flesta tänker om att spela på maskintillverkad plastmatta, kommunpolitiker som tar beslut OM elfsborg FÖR bygden,

http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/501866

Måndag jippi

Måndagar är alltid lika sköna är de inte? Hade förväntat mig spridda regnskurar alt. lokala skurar men jag klarade mig undan från allt sådant satanstyg. Alltid lika otrevligt när man jobbar på tak.

 - - - - -

Skön seger för AIK igår med övertygande 4-1. Lite som Valencia var siffrorna i underkant och det borde varit minst 2-3 mål till för AIK, men i en vinst som denna vem bryr sig?

 - - - - -

Snart dags att göra sig iordning och dra ner till stan för en matbit och umgås en skvätt med gamla goa polare, catcha up lite.

 - - - - -

Huliganbutiken öppnade i dagarna, snart kan man även beställa över nätet. www.terrace.com

 - - - - -

Var och såg Simpsons the movie i helgen, en filmatisering av serien som ändå blev fristående på ett bra sätt. Den var kul och lite lik scary movie när det gällde att göra parodi eller förlöjliga andra filmer, kul! Den får 4 spjut.

Kiligt

För en gång skulle hade de rätt och de med besked. Regnet föll över taket vi höll på att lägga så det blev andra planer, som för övrigt inte gör så mycket när man slutar 2-3 timmar tidigare, men i alla fall.

 - - - - -

Riktigt skönt att ha tippat in rätt resultat från gårdagsmatchen, synd bara att man inte spelade lite pengar på det, men jag vann ju "äran".

 - - - - -

Bara en dag kvar tills dess att AIK öppnar sin "huliganbutik", hoppas det kommer många kunder, HETS!!

 - - - - -

Nog för att Valencia skulle vinna och vara betydligt mycket bättre än ife men detta var ju Pinsamt! Jag funderade på om det skulle vara en sån här skillnad om ett allsvenskt lag mötte ett div.4 lag. Div.4 laget skulle förmodligen få minst ETT riktigt skott på mål men gårdagen var ju pinsam.

 - - - - -

I tider som dessa får man trösta sig med lite alfapet.


2 weeks 2 go

Då är det närmare exakt 2 veckor kvar innan planet lämnar Gbg, börjar det kännas.

 - - - - -

Skönt att AIK kan vinna, även mot de sämre lagen. Gefle är ett STORT steg framåt i och med att vi bara har kryssat mot dem tidigare.

 - - - - -

Skönt att vädret håller i sig, är bannemig ingen fröjd att gå och byta tak om det regnar, vilket det ska göra imorgon fan också.

 - - - - -

Damn vad jag fullkomligt älskar Ivan Obolo! Förmodligen den bästa anfallaren AIK haft sedan Andreas Anderssons glansdagar. Jag tror inte ens att fjolårets goldenboy Wilton skulle kunna matcha nuvarande Ivan, VILKEN LIRARE!!!

 - - - - -


Ligger lite efter men läste nyligen om Bo Lundquists uttalande för fem dagar sedan om AIK och den nya fräscha klädkollektionen och satsningen som de gör.


"? Det är helt mot de beslut som vi kollektivt har tagit i SEF (Svensk Elitfotboll) och som AIK har skrivit under på, säger Bo Lundquist som även är ordförande i Djurgårdens IF:s styrelse.
  ? Jag är väldigt förvånad över att klädernas koppling till huliganism inte har kontrollerats bättre."

 - - - - -

Man kan få böter om man kritiserar FIFA, UEFA och svff. Borde inte man som klubb få kritisera en idiot som gör ett sådant utspel?

 - - - - -

Jag känner en extrem sorg, då det nu är konstaterat att "Lacoste, Ben Sherman, Adidas, Duffer, LeTigre, Lyle&Scott" är ett fåtal av många märken som dessa Huliganer (med stort H) direkt av bara SNOTT och gjort till hemska och farliga märken. Ty ägaren av inhandlad vara torde av egen vilja, eller ej, genomgå såväl fysisk som psykisk omvanligen och bli allt mer våldsbenägen.

 - - - - -

Bosse, tänk innan du öppnar mun, du är bara en i mängden vidriga slippsnissar som sitter och dunkar rygg tillsammans med sune hellströmer och kammar in kaffepengar genom att förstöra en läktarkultur ni vill se men inte ansvara för. AVGÅ

  - - - - -

DIF ser starka ut efter segern i derbyt igår, blir tight för AIK:s del om de ska försöka göra ett sista nödryck.

 - - - - -

Jag tror nog att jag ska köpa minst 2 plagg extra i den nya affären AIK startat upp bara för att jag blev så förbaskad på Bo.

 - - - - -

Snart dags för Valencia - Ife, kan bli kul. Det måste ju bli en Valenciavinst så jag säger 3-0 till V.


Shoondaak jaah

Söndagen är snart över och snart väntar 4 dagars stenhårt jobb med byte av tak, o hej å hå. Tur att det sägs bli bra väder, vet bara inte hur mycket man ska lite på prognoserna, de har ju haft fel förr om man säger så.

 - - - - -

Tandläkaren imorgon också. Första gången och första gången jag ska betala, känns inte kul. Var bättre när man var ung och det var gratis, verkligen synd att moderaterna inte hunnit få igenom den nya reformen som för min del skulle innebära gratis tandvård då jag räknas som 20 år.

 - - - - -

Bo hos Jonas hela nästa vecka, hur i hela fridens namn ska jag klara mig där ute i skogen där mobilnätet inte fungerar och internet är fullkomligt uteslutet.
 - - - - -

Känns att det börjar närma sig nu när man ska skicka presentationer till lärarna i USA, börjar pirra. Hur fan ska jag klara mig egentligen :)

 - - - - -

Måste köpa in en massa nya kläder och skor snart, när finns den tiden och var ska jag köpa detta? Verkligen jobbigt när i-landsproblemen hopar sig.

 - - - - -

Damn vad skönt att bara sitta och lira alfapet, blir ju som en drog att få sitta där och skriva azer, ax och ex.

 - - - - -

Helgens låt får nog ändå bli: Petter & Mange Schmidt - Giftig

 - - - - -

Kräftpremiär på fredag, då jävlar smäller det, fram med buren här ska de kastas i.

 - - - - -

Den stora dagen måste nog ändå bli nästa lördag. Den lördagen ska bara vara en enda lång dimma, så är det i alla fall tänkt. =)

RSS 2.0