Härligt galen Cage Fight

I lördags natt var jag, Ljung (lumparpolare) och christoffer (hans polare) på Cage Fight i George Masons idrottshall/arena (tack linda!). En galet kul sport att kika på faktiskt där man skulle kunna beskriva den som kickboxning där man får slå, sparka, använda armbågarna ståendes och liggandes. Första matchen visade sig att bli den mest brutala där matchen tog slut redan efter 1:27 efter att en av killarna lyft upp den andra i midjan, slängt ner honom i backen med huvudet förre för att sedan dyka när och ge ett knytnävslag över näsan. Blodet flöt och killen låg kvar och plåstrades om i ca 5 min och såg ut att ligga där medvetslös. Tids nog reste han sig upp och kunde på egen maskin kliva ur buren.


                                                                      

 - - - - -

Drog på mig första seriösa solbrännan under lördagen, tyvärr var den omedveten och ser därför ut som en kräfta med min brända panna, näsa och axlar. Men den lägger la sig snart, vill ju ändå få lite mer sol innan det är dags att bege sig hem om en vecka.

 - - - - -

Härligt med seger borta mot gefle, tror inte gnaget vunnit borta mot dom någon gång alls, brukar ju vara drygt att spela på plastgräs. Börjar bli lite orolig nu när ljungskile tagit såpass många poäng mot bra lag som de faktiskt gjort, hur fan kommer det bli om det laget klarar sig kvar, bläää. Hoppas de blir megasist så man slipper ruttna planer, girig personal och 8-1-1 fotboll. Det är fan pinsamt när lag som tff och ösk gått förbi och numera vill spela offensiv, positiv fotboll - skäms ljungskile, fan att brunka á destruktiv fotboll ska löna sig alltså, hata ljungskile och hata göteborg.

 - - - - -

Tyckte det var ytterst intressant det som hände gårdarna efter derbyt där vakterna gick till attack och började veva mot fansen. När ska media ta upp nått sånt och fråga folk "vågar du gå på matcherna nu.."? Eller ska det bara vara sånt när det är "huliganer" som skriker könsord och kastar in bananer?

 - - - - -

Har åkt på riktigt tunga förluster i helgen tyvärr. Första kom på den svenska ambassaden då Ljung vann med 9-4 eller 9-5, vann gjorde han i alla i bordshockey. Andra vinsten föll i min favör när vi gissade vilka som skulle vinna matcherna i Cage Fighterna och den tredje vann tyvärr även Ljung under söndagen på ESPN Zone i Air Hockey med 2-1 i matcher. Revanch lär på ett eller annat sätt utkrävas!

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Washingtons 4e största lag utslaget

Kvällen blev inte så rolig som många hade hoppats på då The Capitals slogs ut mot Flyers efter förlängning, 3-2 skrevs slutresultatet till. Så nu kommer det med största sannolikhet inte skrivas så mycket i svensk media när gullgossen Bäckström åkt ut.

 - - - - -

Tråkigt värre för Ovechkin eftersom han förmodligen hade varit stark kandidat till MVP. Han lär ju inte få det nu även om han borde få det, helt galen spelare, utan tvekan den spelare som gör störst skillnad för sitt lag.

 - - - - -

På Washington Post hemsida behöver man gå ner till den 4e raden över lag för att hitta The Capitals. Rankingen:

Redskins (am.fotboll)
Wizards (basket)
Nationals (baseboll)
Capitals (ishockey)
United (fotboll)

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Förbannat Tråkigt

Förbannat tråkigt är det minst sagt, att behöva sitta och gå igenom allt man gjort under sin vistelse i D.C. Nog för att det kan vara lite småkul att minnas hur det var tidigare och vad man gjorde osv. men att under "press" behöva skriva ner det i skrift vid sidan av jobbet känns lagom motiverande.

 - - - - -

Aningen skönare väder idag, väntar med spänning för att se vad som kommer att ske till helgen och sista veckan...

 - - - - -

Nedräkningen har börjat ta fart mer seriöst och jag ser nog först nu hur jävla nära avresa jag är när jag igår bokade om min biljett och fick den i handen. Blir tungt att lämna jobbet faktiskt, vem ska jag nu knocka?

 - - - - -

De sista dagarna blir ju fan inte lättare när AIK spelar som skit och inte pallar med bättre resultat, SUCK.. 

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Obama + Hillary = Sant

Kunde bara inte låta bli efter att ha sett den förra videon att lägga upp den här också.

http://www.youtube.com/watch?v=dHDWo2LNIaM&feature=related

Här ser man mycket klart och tydligt hur Obama och Hillary kysser varandra intimt.

 - - - - -

När man ändå är inne på samma tråd kan jag bara inte låta bli att dra upp den roliga från American Idol där Simon Powell och Paula Abdul äter middag och kysser varandra..

http://www.youtube.com/watch?v=t0y8B_PHxbs&feature=related

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Newseum

Även igår stod det fint väder på schemat även om det var aningen mer molning än under fredagen och kanske torsdagen. Det bar av till det nyöppnade Newseum som är ett motsvarande nyhetsmuseé. Det är nog det i särklass bästa museé jag besökt någonsin faktiskt och med en 4D. show om nyheternas historia kunde vissa missöden i form av "läckage" ha uppstått. 6 våningar med de i stort sett största händelserna genom tiderna. Sportavdelning, 9/11, Berlinmuren, alla möjliga krig och mycket mer fanns i alla fall där och som ett av få museér tog de inträde och nog tycker jag allt att det var värt det allt.

 - - - - -

Sedan blev det även mitt första besök på en biograf i USA och filmen föll på "Smart people" som var riktigt bra. Många roliga stunder och inte minst obekväma/pinsamma stunder också men förtjänar ändå till slut en svag 4:a.
Farsan från "The day after tomorrow" och huvudtjejen i "Sex and the city" var två av skådespelarna där farsan måste ha varit den mest pessimistiska och otrevliga person jag någonsin sett. Det speglade av sig på hans dotter som hade liknande attityd mot andra och det var helt fantastiskt. Deras son verkade vara den enda "normala" men han pluggade och bodde på campus så honom fick man inte så mycket. Men det hela förgylldes när farsans adopterade bror kom att flytta in, något efterbliven kändes det som, men hans karaktär påminde aningen om Hugh Grants rumskompis i "Notting Hill".

 - - - - -

Hmm, bara drygt två veckor kvar nu, tiden går fort...

 - - - - -

Såg en fantastiskt skön video där man gjort en parodi på Rihannas Umbrella och istället slängt in Barack Obama och Hillary Clinton och driver med dom istället:

http://www.youtube.com/watch?v=DMs-p5y6cvo&feature=related

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Påben

Så har självaste Pope Benedict XVI varit i D.C. i några dagar på besök. Tror nog jag såg han/hans bil när jag var på rundtur inne i D.C. och på min väg mot Georgetown. Det var ett 20-tal polisbilar, 30-tal polimotorcyklar och x antal cykelpoliser som blockerade gator och såg till att ingen skulle få passera. Sedan kom själva "karavanen" med 10-tal minivans civila och ambulans tätt följt misstänker jag att det kan ha varit påven...

 - - - - -

I övrigt überväder med sol och bli himmel samt ca 22-25 grader i luften. Första dagen man kunde gazza lite..

 - - - - -

Så trodde man då självklart att kortleken skulle finnas kvar men icke sa nicke. Vid Lincon Memorial hade jag tänkt att inhandla en kortlek med de 52 "most wanted people in Iraq" och med deras ansikten på. Hade ju sett fram emot det sedan jag var där senast, vilket var i höstas, attans också.

 - - - - -

Kul reklamvideo om påven och metron faktiskt: 

http://www.youtube.com/watch?v=I2Ux_96iTq8

 - - - - -

Bara drygt två veckor kvar innan det är dags att bege sig hem igen, till ett kylslaget sverige =/ Hoppas dock vädret bättrar sig så den (förhoppningsvis bruna färgen) inte försvinner dag 2 i Brämhult.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Knockade chefen

Besökte två fantastiska museér i lördags som innefattade den amerikanska postens historia i runda drag samt ett amerikansk indianskt museé. Man har ju helt klart undrat vad man sysslat med alla dessa dagar man inte besökt dessa, helt klart en upplevelse utan dess like.

 - - - - -

Under söndagen var det dags för ett prestigemöte mellan Global Business Group och CorConcepts, eller som vi väljer att kalla dom CorComcast, lite halvkul... eller inte. En match i amerikansk fotboll stod på schemat och GBG var laddade till tusen, det låg i luften. Det visade sig att vår aggresivitet skrämt iväg många från CorConcepts då det bara infann sig 3 pers så det blev mixade lag istället.

Jag stod för en gedigen insats och gjorde lagets samtliga TD, vilket dock tyvärr bara blev två, men ändå. Två hander på bollhållaren skulle motsvara en tackling men ändå slutade det med att två personer fick gå av banan skadade varav den ena min chef. Efter att hon fått bollen rusade jag och person 2 mot henne, hon stod med ryggen mot mig och såg mig inte innan det var för sent. Hennes ansikte trycktes in i min axel och hon föll som en fura till backen innan hon gick loss med slag på mig och kastade bollen på mig innan slutligen hennes pojkvän kom emellan och avbröt hennes attacker :)

Vi förlorade dock matchen men idag gav hon sig till känna och bad om ursäkt för sitt beteende. Ger man sig in i leken...

 - - - - -

Kikat på Exorcisten i dagarna och jäklar vad man kunde göra läbbiga filmer förr i tiden. Aningen roligt att den utspelar sig i New York och Washington, kanske dags att besöka den numera kända trappan...

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Tjackhoror, Österlen och Gay Porr

Blev bara allmänt sugen att gå igenom olika lätt sköna citat av någon outgrundlig anledning som jag samlat på mig sådär som man så lätt kan göra...

 - - - - -

Vad är konst?


"Jo det är oftast kvinnor, 50+, som sitter på Österlen med förkärlek för drejeriverksamhet.

Klädda i gardiner sitter dom och omgivna av lerklumpar och lyssnar på delfinsång och pressar fram nya smörbyttor genom sina feta fingrar. Det är klart att vi inte kan subventionera sån skit. Vi måste förbjuda det, vi måste lägga ner det. Ingen vill ha det, ingen tycker om det, ingen uppskattar det och ingen kommer att sakna det."

- Johan Rheborg

 - - - - -

"Ja jag vet att du håller på djurgården, men det kanske beror på att din mamma var tjackhora"

- Henrik Hjelt

 - - - - -

"He couldn't make it in gay porn so he went to Mexican TV"

 - - - - -

"I'm gona get drunk and pretend this day didn't happen"

 - - - - -


"Jag tror att det kan vara dialekterna som ligger bakom det att storstadsbor uppfattar landsortsbor som lite löjliga. Men jag menar, faktum är att om du ställer en tyst stockholmare jämte en tyst lantis så märker man ju knappt någon skillnad. A jo förutom att lantisen luktar lite illa och klär sig som en gris."

- Henrik Hjelt

 - - - - -

Men när det gäller AIK kretsar allting kring föreningen, och det som händer i AIK det HÄNDER I HELA VÄRLDEN, annars vore inte AIK AIK.

- Mats Olsson

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Heston, Gnaget och South Park

Så kom även Charlton Hestons tid när han istället begav sig till Nangiala. Jag vet inte om han tar med sig några vapen dit, men han drog annars en skön och känd replik på ett NRA möte som han var livstids medlem i:

http://www.youtube.com/watch?v=O0B_UZNtEk4

- - - - -

Så fick man även reda på att det blir skatteåterbäring också, trevligt.

 - - - - -

Detta väder alltså, när ska man på allvar få ta fram shortsen? Det är sånt hyckleri alltså, fram med det bara och sluta upp med aprilvädret! Det kan ju inte vara galet varmt på lördagen och sen kasst i 3dagar!

 - - - - -

Tråkig förlust AIK åkte på borta mot ife i dagarna. Drygare blir det ju när det nu helt plötsligt verkar som att alla förstår sig på Mr Norlings metaforer och menar på hans avgång etc. Har man ställt sig frågande till det tidigare så kan man ju knappast verka förtroendeingavande om man påstår sig göra det nu. Men så har det ju gått ganska långt in på säsongen också...

 - - - - -

Galet rolig video med klipp från south park som vi kikade på i helgen:

http://www.youtube.com/watch?v=DRWVQlCEivw

 - - - - -

Gårdagens tabbe måste ha gjorts när jag glömde min tvätt i tvättmaskinen i bra många timmar, kom på det när jag skulle gå och lägga mig vid 12-12:30...

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Självömkan

En halvtråkigt mulen, kylig och blåsig söndagdag ligger ute medan jag ligger inne. Ska nog inte gå ut alls idag, för jag trivs bättre hääär, där jag kan sitta och lukta på.. Downy wrinkle releaser..

 - - - - -

Hade beslutat mig för att kolla klart på Saw 4 i fredags, en film jag tidigare bara påbörjat men av olika skäl inte kunde fortsätta den gången. Det helt sjukt hur man hela tiden kan komma på nya dirket avskyvärda sätt leka med människors liv. Ser med äcklad spänning fram emot den nya filmen, för det måste komma en femte del snart.

 - - - - -

Gårdagen bjöd på flera bra band överraskande nog, men så blir det la när man inte har några förväntningar. Bästa bandet, som också var huvudbandet, var Olivia Mancini (& the Housmates) som stod för en skön mix med andra instrument av vad jag kanske vanligtvis spelar i datorn. Jag kommer inte ens försöka ge mig in på vad för sorts det var och vilka man kunde likna dem med, inte när man hade en musikexpert från musiktidningen OnTap (http://www.ontaponline.com/) med sig. Men jag gillade det tempofyllda rockiga även om det fanns en trumpet inblandad...

 - - - - -

Första besöket till Tysons Corner och dess två köpcentrum igår och jäklar vad stort alltså, jebote! Hittade en t-shirt och ett par mjukisbyxor på härlig rea, me like like.

 - - - - -

Så även om vädret är kasst och jag är galet trött och har ont i axlarna så kan jag alltid gå tillbaka och tänka på citatet från GI Jane:

I never saw a wild thing
sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough
without ever having felt sorry for itself

 - - - - -

Dags att ta ett bad och käka lite, för snart är det på seriöst dags att börja ladda och läsa på lite om vad som kommer att ske inför ife - AIK som spelar imorgon. Hörde att skadeläget inte ser speciellt kul ut så förväntningarna är la inte speciellt höga, ett kryss är godkänt känner jag såhär. Är dock rädd att det kan bli förlust, men det säger vi ju aldrig - För vi är AIK!

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommunistiskt Aprilskämt?

Riktigt knasigt väder idag där det började med duggregn påväg till jobbet för att sedan bli fullständigt strålande väder efteråt. Blå himmel med fåtalet moln för tillfället och solen lyser ack så varmt och skönt, dags att springa ut snart...

 - - - - -

Kikade på några tidningars hemsidor i Sverige om vad de kan ha för sorts aprilskämt idag. Jag vet inte om jag ska skratta eller inte åt det som skedde, vet inte om det var elfsborgs fel eller inte, men där man nu kanske måste stänga ner hamburgekedjan som ligger i arenan för att det strider mot ett avtal de skrivit på. Aprilskämt eller sanna uppgifter?

 - - - - -

BT hade något om att Borås Arenas plastgräs skulle färgas gult och till detta ha svarta linjer som då skulle ge någon extra feeling eller vad det nu kunnat vara för anledning, lite småkul ändå.

 - - - - -

Satt och läste i Metro påväg till jobbet och visste inte riktigt om det var ett aprilskämt eller inte. Där fann jag i alla fall en artikel som handlade om Kuba och saker och ting som händer där. Nu ska man tydligen få:

- hyra bilar från staten.
- ha en mobiltelefon vilket bara turister och högt uppsatta människor som jobbade för staten tidigare fick ha.
- tillåtelse att köpa mikrovågsugnar, datorer, DVD-spelare, elektriskt drivna cyklar...

Så jag vet inte riktigt om det är ett aprilskämt eller inte. Känns lite konstigt att man släpper efter såhär mycket efter att Fidel avgått. Jag vet inte om brorsan Raul Castro är mer liberal, men om det nu inte skulle vara ett aprilskämt så kan vi ju vara glada för kubanerna och det skulle ju även vara ett tecken på att kommunismen inte fungerar i praktiken utan förblir en dröm. Så låt oss nu hoppas att det inte var ett aprilskämt.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Känslomässigt värre

Äntligen har de fixat bloggen så man får komma till att skriva igen, haft lite abstinens senaste dagarna. Farligt värre.

 - - - - -

Sjukt tråkigt att den utan tvekan roligaste personen på jobbet tydligen slutat. Fick det sorgliga beskedet idag och det var med tungt hjärta jag vandrade hem från jobbet. Men the big dawgs liv går vidare, förhoppningsvis startar han upp sin bari texas som han så gärna ville. Tråkigt värre.

 - - - - -

Fotbollspremiär och kryss för gnaget mot kff. Gnaget verkar ha fortsatt problem att göra mål vilket jag stör mig en aning på. Trodde man skulle kunna sitta och kika på matchen online men tydligen så ville inte programmet sammarbeta så det blev inget med det, blev istället aftonbladets "livesändning". Drygt värre.

 - - - - -

Molningt och regnigt i DC idag, som tur är behövde jag inte vänte speciellt länge på bussen men den skulle självfallet vara smockfull med turister så man fick stå hela vägen. Jobbigt värre.

 - - - - -

Kenny Pavey och Miran Burgic tillbaka i gnaget, hoppas på form ala 06 så kan det bli hur kul som helst. Frågan är bara hur tusan Mr. Norling tänkt att formera truppen med balansen mellan backarna och mittfältet. Intressant och kul värre.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

RSS 2.0