Vem kan fuska mest?

Känns nästan som det blivit som en tävling i att komma undan med mest i allsvenska slutskedet. Sillstryparnas målburskompression, förbundet gjorde inget. Sen Wanderson som lirade olagligt, GAIS blev anmälda, förbundet log och gjorde inget. Pinsamma ishi stod för tidernas sämsta filmning och fick straff, förbundet gjorde inget. Vad fan har vi förbundet till egentligen? Inte fan för att styra upp och se till att spelplan och regelverk efterlevs. För inte fan ska det behöva stå i regelboken "Att pressa ihop stolparna flera dm. så de blir mindre är ej tillåtet".

 - - - - -

Dock bästa förbundet gjort var att prata med svennis och nu hamrén. Allt annat än lagerbäck känns fräscht och härligt. Allt nytt är bra. Inte lika övertyg och glad om Lennartsson skulle värvas till ass.tränare.

 - - - - -

Då var bajen klara för superettan nästa år, ska vi få vår djurgårdsjojo också eller klarar dom sig kvar är frågan? Vilken sinnessjuk match mot assyriska det skulle bli, helt tokigt kul!

 - - - - -

En intressant tes som lades fram till mig som också ev. skulle stämma rätt bra in är detta fantastiska år. Hur möjligheterna till att detta år skulle bli det bästa i mitt liv, redan nu. Att hur om AIK tar guld ska jag då fått erfara detta, tillsammans med att bli farsa för första gången. För vad ska kunna slå det? Sen att bajen åkte ur, jag skaffade min första egna "riktiga" lägenhet, ev. djurgårn åker ur ja hur fan skulle det bli framöver om jag skulle försöka slå detta? Ytterst svårt att göra det, om 2009 ens kommer kunna att slås.

 - - - - -

Krigszonen göteborg lär bli det sjukaste och roligaste alla tider. Aldrig förr att nått sånt hänt tidigare och vilken tillställning det kommer bli. Känns som att AIK borde ha fördel iom att de klarar sig med ett kryss, men å andra sidan är ifk bästa hemmalaget, AIK bästa bortalaget, ifk har aldrig förlorat på gamla ullevi, det har inte AIK heller..

Därför blir min tippning 1 X 2. Nä men pallar inte med att tippa. Hoppas bara på det bästa, drömmar av guld.

 -  - - - -

Take care and may God bless us all


Livets största och livets goda

Då har det kanske största i mitt liv skett, då jag i helgen blev farsa. Sitter och funderar lite på vad som skulle kunna slå det och kommer egentligen inte på något bra sådär. Visst lär ju ett wedding slå stort men det känns ändå inte som att det är lika stort. AIK vinner sm-guld? Det är ju också enormt stort, men kanske heller inte riktigt där uppe som nummer ett.

 - - - - -

Satt och räknade på hur många poäng topplagen skulle ta i resten av sina matcher. Då blev jag bra mycket mer optimistisk än vad jag är i dagsläget. Sitter jag och funderar så känns det som att det kommer gå åt pipan, kanske i sista matchen vilket skulle suga något så....
Men enligt denna tabellen och mina beräkningar så skulle AIK vinna på x antal poäng (kommer inte ihåg exakta summorna). Elfsborg skulle bli tvåa med en poäng mindre än AIK och IFK Göteborg skulle sluta trea på tre poäng mindre än AIK. Då räknar jag ändå med att IFK tar full pott i resterande matcher bortsett från Malmö borta. Elfsborg tar full pott och AIK tar full pott bortsett från sista matchen mot IFK. Något sånt satt jag och räknade på.

 - - - - -

Faktiskt ganska roligt och underhållande att kika på Superstars på tv3play där de satt ihop 20 svenska superstjärnor i olika lag som ska tävla i grenar mot varandra. Ganska roligt faktiskt att se blandningen och vilka som är mångsidiga och inte. Jag har ju en personlig favorit i Ara (brottaren) och Samuelsson (världens starkaste man). Tyvärr hjälpte det inte att vara stor och stark så Samuelsson fick en del stryk även om han var jääävligt snabb av sig!! Shit alltså! Ara lyckades väl! Sen är ju stenmark, m.forsberg, salming, ravelli en ganska rolig och välkänd skara människor man vill se. Både se ska gå bra men även hur dåligt man kan göra ifrån sig i simhopp eller pistolskytte.

 - - - - -

Vår gulliga Natalia

       

Vår söta sötis :)

 - - - - -

Damn vilken rolig film ICA körde med praktikanten. Drar fortfarande på smilbanden. - - - - -

Take care and may God bless us all

RSS 2.0