En vecka

Savvina har varit här nu i drygt en vecka, ca två veckor återstår innan hennes plan bär av hem igen. Bara hoppas hon kommer må bättre så vi kan hitta på lite kul saker. Being pregnant is a bitch..

 - - - - -

Spring Break är äntligen här! Sista lektionen för veckan är klar, så nu väntar alltså cirkus 10 dagar ledigt från skolan. Who knows, kanske kommer ner ton av studenter till san diego, är ju en poppis spring break stad... Vi får la se...

 - - - - -

AIK hockeys kräftgång får ju inte en på direkt bättre humör. Fuck alltså, när man kommit så långt, att man inte bara kan ta det där sista jäkla steget. Vore ju så jobbigt och tråkigt om man inte lyckades och södertälje och typ västerås gick upp, mår illa jag bara tänker på det.

 - - - - -

Dragit några filmer när Savvina knappt kunnat röra sig från sängen. Så dom nya jag inte sett innan var Stardust - fantasyfilm där Robert De Niro spelar en jävligt skön kapten. Vanilla Sky kikar vi på nu, men jag somnar mest så jag får la ge den en chans när jag orkar. Patrik 1.5 var bättre än jag trodde, men så trodde jag ju knappt något heller...

 - - - - -

Roligaste på länge! Eftersom AIK är så sjukt, jag menar schuuukt mycket större än sina rivaler så krävdes det ett sammarbete fienderna emellan för att ens kunna ta upp kampen mot de svart-gula krigarna..

 http://www.hifdif.se/

 - - - - -

Satt jag och skratta högt till på psykologilektionen när läraren spelade upp denna. The Five Stages of Death. - - - - -

Kom ju på att jag inte lagt upp lite bilder som jag haft i åtanke. Blir lätt såhär när man inte har en ständigt uppdaterande blogg.

                                                                                            
                             Den föredetta söta lilla valpen som en                      Jag känner mig inte så hemma när jag ser hur
                             väninna till familjen fick, fortfarande söt.                    familjen här ser på och agerar mot gnagare. Hmmm...

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Melodifestivalen vs Gnaget

Idag är det två veckor sen jag skrev sist, gud vad tiden flyger iväg, och jisses vad dålig jag varit på att uppdatera bloggen. Nyper mig själv i örat, fast jag har ju faktiskt haft en hel del i skolan...

 - - - - -

Terminen flyter på och vi är snart halvvägs in och jag frågar mig var the sunny i sunny san diego tagit vägen. Brände mig i och för sig förra helgen under The Kite Festival där vi jobbade för en marknad och aktiviteter för barn. Men det har säkert varit mulet och kyligt i 2-3 dagar, inte helt ok. Men det kommer la snart antar jag. 

 - - - - -

Det är nu nedräkning tills Savvina kommer hit, för tillfället 15.5 timmar kvar.

 - - - - -

Jag har kommit fram till att det finns två saker som faktiskt är väldigt lika, nämligen Melodifestivalen och AIK. Dessa två ter sig på tämligen lika sätt också. Dess anhängare och trogna skara älskar dom, några fler plus till AIKarna där, men så finns ändå mentaliteten att man är störst, bäst och vackrast, och sen blir man nästan alltid lika förvånad när det går åt skogen. Dags att inse att vi kanske bara är bäst i vissa stunder, så vi får kanske nöja oss med att alltid vara störst och vackrast istället.. inte tro att vi alltid ska vinna. 

 - - - - -

College basket till helgen, torsdag eftermiddag till söndag kväll, fullt schema från förmiddag till kväll med slutspelsbasket. 64 lag gör upp om det, så vi får se vilka som står sig starkast när helgen börjar lida mot sitt slut.

 - - - - -

Det var satan vad dålig årets låt var, inte för att jag varit ett stort fan av senaste vinnare heller, men det kanske är detta som krävs. Att jag ska tycka att låten är jättedålig så kanske det ändå blir topp 3 till slut, we'll see. Men jag kommer strängt stänga av radion när den kommer på.

 - - - - -

Fan AIK hockey! Man blir ju ledsen och besviken, verkligen sämst när det gäller. Har man kämpat en hel säsong, drar sig till slutspelet och så gör man plattmatcher som dessa två inledande. Sjukt viktig mot Leksand snart, sitter som på nålar.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

 - - - - -

Thankstal

Jag satt och läste på livsmedelsverkets hemsida och fann ett intressant ord, så dagens svårstavade ord tillskrivs: Glycyrrhizinsyra

"Är det farligt att äta mycket lakrits?

En regelbunden relativt hög lakritskonsumtion under längre tid kan ge upphov till skadliga effekter. De flesta av symtomen kan tillskrivas glycyrrhizinsyra som är ett aromämne med sötande effekt och som förekommer i lakrits. Exempel på symtom är felaktig saltbalans, högt blodtryck, ödem, viktökning och huvudvärk."

Varför göra det enkelt när man inte behöver?

- - - - -

Sean Penns tal på Oscarsgalan. Fint tal där han tog upp Proposition 8 om bl.a. homosexuellas rätt till att gifta sig och hyllade Mickey Rourke. Tror Penn spelade en homosexuell politiker i "Milk" som han vann Oscarn för.

Ett mindre "seriöst" tacktal från Mickey Rourke men lite roligare dock, kanske snarare mindre politiskt korrekt (Spirit Awards): - - - - -

Solen har börjat komma fram så man får la vänja sig vid shorts snart, hoppas jag. Kan behöva lite färg, har ju inte kommit igång alls efter uppehållet i Sverige ännu. Men sin sak tar sin tid antar jag.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

RSS 2.0