Blade Runner

Blade Runner - tokigt dålig och förvirrande film med Harrison Ford i huvudrollen. Dumma jävla Chris som sa att det skulle varit en klassiker. Really??? Undrar ju var hans gräns för klassiker går egentligen... Eller om jag bara är sjukt otacksam att visa klassiker för... Men aldrig att den går på och att jag tar mig tiden att kika på den igen, det är ett som är säkert.

 - - - - -

Man undrar ju om det verkligen bara är en bebis och om det är i andra månaden när man ser magen och den ser ut såhär. Hur kommer den då se ut efter 4, 6 eller 8 månader? Kanske mer än bara en Gnagare som är på ingång :)

                                                                      

 - - - - -

Jag fick dille på en gammal goding till barnlåt, för visst är det en barnlåt:

Ingen vill ha mig ingen tycker om mig

bara för jag gillar mask.

långa och slibbiga

korta och klibbiga

ligger dem i min ask.

jag biter av dem huvet

jag suger ur dem saften

slänger sen skalet bort

ingen vill ha mig ingen tycker om mig

för jag tycker mask är gott.


 - - - - -

Take care and may God bless us all

Underbart vackert och jävligt sexigt

I galet stressiga tider i skolan har jag kommit fram till att man (jag) behöver lite time off och bara göra typ... inget. Ta ledigt någon timme och bara kolla på Two and a half men eller ta en power nap eller nått sånt. Det var en sak förra terminen, men denna så har jag kommit fram till en ny relaxmetod...bilder. Bilder som för övrigt är galet heta. En gravid mage, och denna i synnerhet, är något så tokigt vackert och också jävligt sexigt. Även fast vi vet att det inte är fler än ett barn så undrar man ju ändå lite när man ser magens storlek, redan i månad två.

 - - - - -

Psykologin avklarad i skolan nu, snart dags för Macroeconomy och Stress Management. Laddad som fan!

 - - - - -

Äntligen verkar vädret ha gett med sig. Regnet slutade idag och äntligen kom solen och värmen fram. Jag kände mig nästan dum som gick hem (10.30) i långärmad t-shirt, tröja och jeans när alla andra kom till skolan i shorts, t-shirt och flip flops. Too bad att jag bor med en familj mexare/spanjorer som redan är bruna, annars jäklar hade jag gazzat i solen.

 - - - - -

Jag har även kommit fram till en sak gällande proven i USA. Det är att jag verkligen hatar Multiple Choice. Du ska alltså basera alla kunskaper på Ja/Nej frågor alternativt 4 alternativ. Det är inte speciellt smart (så som högskoleprovet) så jag stör mig mest bara på att sitta och göra dom små proven. Jag förstår att det kanske är det bästa alternativet när man har en klass på 500 elever, men 30-50? Så jäkla upptagna är inte lärarna här. Dom tjänar bra mycker mer än i Sverige (överlag) och dom har färre klasser. Vissa lärare har bara en klass á 3 timmar i veckan och inget vid sidan. Kanske att jag stör mig så mycket på det för att man inte får ha en ordlista så man kan översätta orden...

För inte tusan kommer jag Alltid fatta Allting som står på provet på samma sätt som en vanlig Amerikansk student gör. Tur att några lärare insett det och inte bara är för lata och skiter i det.

 - - - - -

Jäkligt tråkigt att praktiskt taget hela sportsäsongen är över redan. Finns ju praktiskt taget ingenting att se fram emot. I och för sig spelas det fortfarande lite basket, och det var en JÄVLIGT underhållande All-Star match förra veckan så var heeeelt sjukt bra. Jag är verkligen ingen expert, men Det var en bra match och dunkarna man fick se under "showen" var ju inte nådiga!! Coolt värre.

 - - - - -

Här kommer några bilder på kanske världens vackraste gravida mage i andra månaden...


                                                                                

Aint it beautiful :)

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Vart kass

Det är mycket som försigår just nu och därav min inaktiva blogg. Savvina är då alltså gravid i andra månaden nu, lägenheter i Borås behöver man leta efter eftersom vi ska flytta dit till hösten. Jobb i Uppsala under sommaren, något att plugga till hösten, extraknäck till hösten vid sidan av, babykläder, allmänna saker för lägenheter eller bebisar och sen då självklart plugget som pågår. Det är mycket som cirkulerar just nu och eftersom 3 midterms väntar denna veckan har bloggen haft väldigt låg prio på sistone.

 - - - - -

Jag är fruktansvärt nyfiken på hela Chris Brown och Rihanna händelsen, galet synd att det skulle behöva bli sådär. Gillade ju Chris Brown. Och vafan, han var ju bara 19 år också, trodde i alla fall 20+.

 - - - - -

Nu börjar man ju för fan tröttna på vädret. Det har bannemig regnat nästan oavbrutet tre dagar i rad, utan varken sol eller någon direkt värme emellan. Man blir ju ledsen och besviken!

 - - - - -

Så efter ultraljudet fastslogs det att det var en bebis trots magens storlek.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Aktiv skola

Mötley Crüe lirade på skolan i dagarna och i förra veckan var Lil Wayne även där. Och nästa månad ska tydligen Slipnot också komma på besök, så nog händer det saker på skolan allt.

 - - - - -

Cheerleadersarna på skolan vann Natioinal Championship och kan triumfera sig med att vara bäst, alltid något antar jag.

 - - - - -

Det har påbörjats en massa filmutbildningar på skolan sedan en tid tillbaka, och redan nu har det burit frukt med priser för bästa kortfilm på Sundance Film Festival iår.

 - - - - -

Det var något asiatiskt firande i dagarna och enligt tradition så ska någon klä ut sig till djävulen, komma in genom dörren och så ska man kasta några speciella nötter på denne. Jag fick då vara djävulen som klev in, skrämde din lilla japanen så han sprang iväg, fick några nötter på mig så hela golvet var täckt  och... ja det var allt. Men det ska tydligen bringa tur i hemmet.

 - - - - -

Take care and may God bless us all


Super Bowl Steelers

The Pittsburgh Steelers vann den sista matchen för säsongen och är nu bästa laget uppenbarligen. Har la några invändningar på det men finalen bjöd i alla fall upp till dans den andra halvan av det så varför inte...

 - - - - -

Fan vad fräckt det hade varit att få en sån Super Bowl ring som alla spelare och ledare får. En gigantisk guldring, respekt.

 - - - - - -

Conan O'brian gjorde en Budweiser reklam under Super Bowl. En rolig 30sek. reklam som bara skulle visas i Sverige skojar dom om, härligt värre: - - - - -

Detta kommer ju verkligen bli en tråkig sporttermin framöver för inte fasen tänker jag sätta mig för att kika på någon annan sport. Baseball, basket... näpp inget av intresse, även om College Basketball är halvintressant.

 - - - - -

Här har vi bl.a. vad vi åt till matchen, jag vet faktiskt inte exakt vad det är, men överlag amerikanskt. Så gott och onyttigt!

                                                                                     

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Super duper Bowl

I wanna give a shout out to Alexis and Natalia...

 - - - - -

Imorgon då jäklar smäller det. Sändningarna börjar på riktigt runt lunch vilket blir lägligt strax efter att man gått upp och käkat frukost. Det känns tyvärr fruktansvärt tråkigt med Super Bowl iår med två lag där jag inte har några som helst känslor för något av lagen. Inte ens något jag ogillar. Men jag får la ändå hålla på underdogen Arizona av den tråkiga anledningen att det inte är så långt dit och en kompis kommer där ifrån, men jisses vad tråkigt.

 - - - - -

Unreal Tournament är hetare än någonsin, varför försvann det för? Det är ju så fruktansvärt Epic!

 - - - - -

Underbar stand up av Aries Spears och hans olika imitationer... - - - - -

Man brukar ju säga att desperate times calls for desperate measures. Nu myntar jag även big news calls for big celebrations.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

RSS 2.0