Seriös hemresa

Det bar av tidigt från San Diego Airport för att senare landa i Phoenix. Resan gick lite snabbare än planerat och allt på grund av en kvinnas kondition på planet. Helt plötsligt fick man höra kaptenen fråga om det fanns någon doktor, sjuksköterska eller annan medicinsk personal. Det fanns det i alla fall och 10 min. seanre berättade kaptenen att det är maxfart som gäller och att sjukvårdspersonal väntar på flygplatsen. Så så var det med det, tre stora brandmän kom in, bar ut henne och sen var vi klara.

 - - - - -

Övriga resan var inte speciellt spännade, inget hände och bara en massa väntan, långsamt.

 - - - - -

Sista flyget var ju bara döden, sitta på ett litet jäkla plan mellan frankfurt och göteborg, inga filmer eller något på planet.

 - - - - -

Fortfarande trött, ska försöka sova nu igen.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Bye bye Cali

Sista timmarna innan det är dags att bege sig och säga adjöken adjö till San Diego för iår. Hur kan man lägga flygtider 6.45 på morgonen? Det är ju galet tidigt, tänk bara så tidigt man måste gå upp för att hinna med! Men det är ju rätt skönt att det förhoppningsvis inte kommer vara speciellt mycket folk där vid den tiden, en söndagmorgon liksom...

 - - - - -

Ännu en dag med fint väder fick sätta p för den här vistelsen. Några månader som kantats av mestadels fint väder, sjukt mycket och störande regn i veckan, men ändå halvt idylliskt.

 - - - - -

Kikade på 1408 igår och den var förvånandsvärt bra faktiskt. Som handlade om ett rum där många hade dött, och en författare som skriver om "spökhotell" och andra övernaturligheter ska då självfallet besöka det hotellet för att se om det stämmer. Bra rulle - 3.8 spjut får den.
 
 - - - - -

Ser halvt om halvt att komma tillbaka till Sverige. Bortsett från att det med största sannolikhet kommer vara väldigt kallt så är det alla dom där jäkla papprena som man måste fixa med också. By the way så vet jag inte när jag åker till Stockholm, får reda på det när jag bokat tid på ambassaden, får utgå från den. Men tills vidare, peace out.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Mortal Kombat vs DC Universe

Chris (familjens 22 åring) har skaffat überspelet "Mortal Kombat vs DC Universe" till min stora förtjusning. Bortsett från att grafiken (till Xbox360) är riktigt bra och mängden banor likaså, så är det fruktansvärt roligt med initiativet att blanda Mortal Kombat kämparna med DC Universe (Batman, Joker, Stålmannen, Cat Women m.fl). Det måste nog vara det hittills bästa fightingspelet som gjorts, både grafikmässigt och sett till alla "specialare".

 - - - - -

Halvvemodigt tar dagen slut, sista dagen med skola då alla Finals är avklarade. Men så är det ju bara 3½ dagar kvar innan flyget åker så man har ju i alla fall något att se fram emot.

 - - - - -

Satan i gatan vad det regnat, varit en riktig plåga. Inte nog med det varit molnigt och solen knappt visat sig på en vecka, man ställer sig ju frågan om man ska behöva utstå allt detta regn. Jag var fullkomligt dyblöt efter att bara ha gått till bussen igår och fan vad det inte är trevligt att behöva gå runt 8 timmar i skolan i blöta skor och strumpor. Så idag packade jag ner ett extra par strumpor. Men det var nästan tsunamivarning emellanåt, det regnade in på vissa delar av skolbiblioteket och närmast nödåtgärder vidtogs.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Bush attackerad

Det måste ha varit dagens höjdpunkt när jag fick höra om att en person kastade ett par skor på president Bush. Han träffade inte Bush ska tilläggas. Jag tror att det var när presidenten var på besök i mellanöstern och höll tal tillsammans med Iraqs premiärminister. http://www.trendite.net/2008/12/14/president-bush-george-shoe-thrown-muntadar-al-zeidi-video-pictures-baghdad-press-conference/ 

 - - - - -

Alltid intressant med arenafrågan rörande AIK och kanske att det faktiskt kan komma att leda någonvart nu också. Låter ju på dom som att man måste fatta ett beslut inom ett år, låter lovande. Hoppas dock på en egen arena och inte nationalarenan för hur kul är det med 15 tusen på en arena som tar 50 tusen? Och nej, jag kommer aldrig tro att det kan bli en grytstämning och härlig inramning när det saknas 35 TUSEN platser. Nepp, så bygg vår egna arena istället. Så kan vi döpa den till AIK arena eller nytt kul.

 - - - - -

Det är nästan så att jag vill sluta följa sporten alltså. Fruktansvärt tråkiga resultat där Cowboys slog NY Giants och i och med att Redskins förlorade IGEN så lär ju inte vi mäkta med och få det där Wild Cardet iår igen. Surt värre.

 - - - - -

Nu börjar det närma sig, om exakt 7 dagar sitter jag förmodligen på ett plan i Europa, oooh kallt.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Metallica & Slipnot

Det är hårda tider och kyliga tider med ständiga byxor och tröjor på i San Diego, ushamig. Kan bara tänka mig att jag säkert lär behöva mössa och vantar när man åker hem om 1½ vecka. Ja hoppsan saja, inte ens två veckor kvar innan man åker in i Sveas rike. Tre finals nästa vecka = inget annat än plugg denna veckan.

 - - - - -

Jag får lov att säga att jag var MYCKET imponerad när jag såg vad för sorts folk och vilka grupper som kommer till skolan för att spela. Inom loppet av 6 dagar kommer skolan gästas av både Metallica och Slipnot. Inte för att jag är något större fan av den musiken så är det ändå rätt fräckt att vår skola och idrottshall drar sånna artister. Vi har å andra sidan haft LA Lakers (basket) på besök för någon vecka sedan också. Men det bästa är att komma när "Larry the Cableguy" och "Jeff Dunham" kommer på besök. Den där Jeff Dunham vore ju helt fantastiskt roligt att kika på och se surgubben Walter.

 - - - - -

Fantastiskt tråkigt att ha haft sista lektionen i Sociology. Det har nog varit den i särklass roligaste, mest underhållande läraren och klassen jag någonsin haft. Nåde till lärare som är pessimistisk och skyr praktiskt taget allt och alla. Inte bara det utan bredden på alla hans sågningar var ju enorm också. Alla presidentkandidater var skit - högern som vänstern, hela usa är uppfuckat, men så är ju hela världen också det. Tonårsgraviditet, skönhetsideal, utbildning, jobb, giftermål ja det enda han nog inte sågade var nog homosexuella och judar som annars brukar vara en måltavla för många som kan göra något kul av det, men damn, i hans fall behövdes inte det.

 - - - - -

Lite förvånad över hur jag fastnade för jäkla bra poesitävlingar kan vara. Kikade på Miles Hodges som gick till final i New York, möcke bra:  http://www.youtube.com/watch?v=dueJyntQPtI

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Regn i paradiset

Ja det inte är inte riktigt det fysiska regnet jag tänkte på, för det har inte börjat regna ännu även om det börjar bli kallare på kvällarna. Nä det som jag tänkte på var familjens 15 åriga dotter. Vi har tagit hand om en hund som tillhör några vänner till familjen. En kväll sov pojken över här och han delade senare säng med dottern (dom är jämnåriga tror jag) och detta skrev dottern om i sin dagbok. När mamman städade, hittade boken och läste vad hon skrivit fick hon utbrott hon kallade dottern alla möjliga saker. Det fanns tydligen rum för tolkningar och mamman trodde att dom haft sex. Hon sa då att hon kommer bli utkastad om hon kommer en en dag gravid. Mamman tyckte också att hon hade "kastat sig över mig" så hon kommer nog inte ha någon mer manlig student.

 - - - - -

Galet tråkiga resultat som verkligen inte gått min väg alls. Redskins har börjat torska och riskerar att missa wild card chansen om dom inte rycker upp sig och Chargers är bara allmänt dåliga även om senaste matchen var ett stort fall framåt.

 - - - - -

Galet mycket plugg framöver, deppigt värre btf.

 - - - - -

Var nere vid en "Tree Lot" och hjälpte till med julgranarna och bar och gjorde allmänt mycket fysiskt arbete med Circle K. Förmodligen sista aktiviteten vi har innan det blir dags för hemresa, tråkigt värre.

  - - - - -

Jag har kikat lite på Comedy Central och ett av deras relativt nya program dom har, Chocolate News som är fantastiskt roligt: http://www.youtube.com/watch?v=lXaVWLP_TOc

Dane Cook är rolig, men Lisa Lampanelli är i ett riktigt jäkla rolig och spöar Dane med hästlängder, kanske för att hon ligger så på gränsen mellan att vara alldeles för grov och helt genial. Rasism har fått en helt ny innebörd: http://www.youtube.com/watch?v=M00Oy4GUP_A

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kul larare

Jag visste att var larare i Microeconomy kunde skamta nagon gang mer sallan men detta var ju anda ratt kul email han skickade till oss anda:

Because of yesterday's Charger loss to Atlanta and all the sadness which has engulfed San Diego, I have decided to give everyone 3 chances at quiz # 10

Han har tidigare "varit sjuk" den mandagen som Chargers spelade nar vi hade lektion pa en Monday Night Football, dom spelar ytterst sallan pa mondagar.

 - - - - -

Galet trakig match igar nar Redskins torska den matchen jag formodligen sett fram emot mest denna sasongen. Tvi bla och usch. Vi hade ju inte ens kanalen hemma sa jag fick ju folja den via natet och nfl.com vilket formodligen gjorde mig battre an om jag sett den da vi torska. Men hedrandet av Sean Taylor var dock valdigt fint och han kom nu med i The ring of fame (Hall of Fame) bland Redskinslirare, Stort. Grande.

 - - - - -

Helt underbar del av Dane Cooks framtrade ar nar han pratar om religion och hur han sa "God bless you" till en kille som svarade att han var ateist. Sitter i skolan sa kan inte lanka men pa youtube "Dane Cook - Sneeze" heelt underbart. Nar han sager God bless you och han svarar att han ar ateist sa undrar Dane vad man da ska saga till ateister, you don't go/come to heaven when you die? Den har jag skrattat mig till somns med, for den avslutning ar... mmmoaah fantastisk.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

RSS 2.0