Crank daaaat

Crank dat soulja boy - youuuuuuuuuuuu

 - - - -

Så säger vi grattis till:

-ifk som vann guld
-kff som vann stora silvret
-dif som vann lilla silvret
-ife som vann bronset

och ett extra stort tack till AIK som gjort en helhjärtad säsong och inte minst avslutning.

 - - - - -

Äntligen har det slutat regna, istället har hösten kommit så man måste ha på sig varmare kläder, vad är det frågan om? Orka ha på sig vinterjacka och mössa nu...

 - - - - -

Snart dags för halloween och lite trick or treat, då ska det busas :)

 - - - - -

Kanske skulle läsa American Vertigo? Får bli efter Remember the Titans.

 - - - - -

Sjukt stolt att jag lyckats med att göra en svan och en båt med "mini origami". Ett stort steg och personlig utveckling i mitt liv, säger bara det, WOW!

 - - - - -

Kul att Bojan verkar vara på G nu, kan ju bli väldigt intressant, inte minst med de två nya unga talangerna från Väsby. Varför inte en investering på backsidan till? Lär behövas till nästa säsong.

 - - - - -

Så har man fått höra hur lätt man Tydligen kan stämma folk av rumskamraten, rätt intressant. Men mest rätt fånigt...

 - - - - -

Så tackar vi Niclas Carlsson för insatserna i Gnaget och önskar dig löcka till, bara du inte går till ifk vill säga.

 - - - - -

Nä, nu är det tid att ge sig på att försöka göra en drake med mitt minikitt origami, tjo tjim

Regniga onsdag

Fy tusan, det har bannemig regnat hela dagen i alla fall nästan. Därför kändes investeringen i ett paraply inte tokigt - ella ella ella eh eh eh.

 - - - - -

Bojan verkar ju vara en asskön snubbe som bara måste komma till gnaget, förmodligen sveriges topp 3 skönaste juggar. Bojan, Nebbo och Sladjan.

 - - - - -

Har in i det sista försökt hålla det tillbaka men det går bara inte, tesist faller muren och så även i detta fall. Självklart är det "Soulja Boy" med Crank that (soulja boy / Superman) jag pratar om och det går ju inte annat än att bara älska dansen och det sköna gunget. Vilken hit.

 - - - - -

En exceptionellt givande dag på Shenandoahs Universitet där det stods för Internationella dagen och man bar flaggor och lyssnade på musik i kyrkan...

 - - - - -

Sista midtermen imorgon, kan bli hur spännande som helst, kan också vara en regnig dag och inte det minsta spännande, återstår att se.

 - - - - -

... jag köpte mig i alla fall ett paraply.

 - - - - -

Med nyklippt hår och nytt paraply (som ni säkert förstår att jag gillar väldigt mycket vid det här laget) blickar jag ut över det kyliga och regniga Arlington i förhoppning att jag ska få slänga in mitt svarta fina paraply längst in i garderoben och ta fram shortsen igen. Får la se vad vädergudarna har att erbjuda framöver...


Saturday night (live from D.C.)

På allmän begäran kommer bloggandet skötas bättre med fler inlägg i framtiden, förhoppningsvis.

 - - - - -

Under denna saturday night har vi invigt det spel jag fick i present av de fantastiska svenska studenterna här i D.C. Ett skönt spel där en inaktiv spjauth ändå fick vara med att vinna i ett bra lag. Kul spel!

 - - - - -

Aningen ledsen efter att elfsborg faktiskt torskat mot ösk. Jag är inte speciellt ledsen över själva förlusten utan snarare vinsten för ösk som gör att de i praktiken nu är klara för allsvenskan nästa år. Det må nu vara som så att ösk ska vara en del av allsvenskan nästa år men bara detta inte går ut över bp och deras chans att klara sig kvar.

 - - - - -

...och så säger vi grattis till tyskland som stod för det vinnande bidraget i tävlingen som gick ut på att bygga solcellshem.

 - - - - -

Besökte Shaun och hans roomies igår. Inte helt pjåkigt att bo ca 10 studenter/interns i samma ålder och ensamma i ett eget hus, låter jävligt kul.

 - - - - -

...och så säger vi bättre lycka nästa gång till Colorado som vunnit solcellstävlingen de två tidigare gångerna men nu alltså var tvungna att kapitulera mot germanerna.

 - - - - -

När i hela fridens namn ska lagerbäck ta med tjerna till landslaget? Det är ju på tiden tycker man...

 - - - - -

Helgens skönaste sjukdom: "Aspergers syndrom"
Helgens skönaste kommentar på vad som kan vara en känd byggnad i Grekland: "Pentagon"
Helgens skönaste spel: "City Jumper"

 - - - - -

Man blir ju så jävla trött på fullkomligt inkompetenta snickare som i vår lägenhet uppenbarligen inte kunnat hantera varken fogskum, tapet eller heltäckningsmatta. Att efterlämna sig klumpar fogskum (efter att de förmodligen insett att de använt för mycket) men även mindre delar sönderriven tapet är ju bara omdömmeslöst och hur man kan leva med sig själv som människa efter såna saker är och förblir en gåta för mig, hur svårt kan det vara? :)

 - - - - -

Fortfarande två midterms nästa vecka, även det en intressant vecka med prov, besök på universitetet, middagsbjudningar och öl utlovas. Mer info kommer. Nu när jag blivit så mycket bättre på att skriva min blogg =)

Midtermsvecka

En vecka med tre midterms är en tråkig vecka med plugg. Med American Society, Business avklarat väntar bara International Marketing imorgon sen väntar en ljuvlig helg med några timmars tänk på annat än skola.

 - - - - -

Svårt att känna något intresse att Sverige spelar kvalmatcher och avbryter allsvenskan, det måste ju prioriteras. Kunde inte fotbollsförbundet flyttat kvalmatcherna till efter allsvenska slutspurten? Vet att förbundet inte bryr sig om allsvenskan men detta hade varit en bra start...

 - - - - -

Börjar bli lite kyligare väder nu, jobbigt att behöva ta på sig byxor på dagarna, vill ju använda mina flip flop mer (bara).

- - - - -

Johanesson är inte en dum en, han vet vad han snackar om och stödjer fullständigt honom i debatten om det kemiskt framställda plastgräsets vara eller icke vara.

 - - - - -

"Watching women play soccer is like watching paint dry" -veckans citat
"Michael Jackson - They don't really care about us"  -veckans låt

 - - - - -

21 års dagen i helgen blev kul med ett cocktailparty som började runt 9:30 och slutade runt 4. En hemsk och direkt vidrig spya hittades på en av toaletterna, ooouuuwww!

 - - - - -

Veckans filmtips är "Superbad" som är en Collegefilm där 3 nördar (underåriga) ska köpa alkohol till en fest där de tror sig kunna få några tjejer. En sanslös komedi som i många stunder är fram-med-kudden-pinsam men ändå skön. Får 3½ Spjut!!!

 - - - - - -

snälla snälla SNÄLLA Bojan, kom till gnaget, satan i gatan vad fantastiskt det vore. Ingen Hulken på mittfältet, ingen rubarth, ingen tjerna, ingen dulee (säljs) och absolut INGEN khari. We need you!

 - - - - -

Dryga media som förstorar FBs "uttalande". Framåt stolta IFK, men vinn gärna inte med mer än 3-0, några måls målskillnad gentemot dif kan vara bra men ingen förnedring tack!

Hemma igen

Då var vistelsen i New York över och man var tillbaka i Arlington, skönt även om NY var en upplevelse i sig. Hostelet var la inte det fräschaste man varit med om men billigt var det.

 - - - - -

Tråkigt att Gnaget är borta från UEFA-cupen och kryssat sig bort från guldet.

 - - - - -

Roliga veckor som kommer nu med midterms och skit =/

 - - - - -

Skönt att höra rågnagaren örat gå ut och säga vad han tycker, skönt att man inte spontant alltid är politiskt korrekt.

- - - - -

Snart dags att fira 21 års dagen som är en större deal i USA även om det inte varit ett hinder att varken köpa eller besöka nattklubbar här som "minderårig".

 - - - - -

Låt nu AIK förlora mot IFK och låt dom ta guldet, eller Kalmar men fan allt annat än dif.

- - - - -

Så Redskins och The Capitals stod för en stark insats igår när de båda lyckades vinna sina respektive matcher, Go Wahsington!

Sommar

Så derbyt slutade oavgjort, tråkigt och nu ligger AIK 3 poäng bakom sillstryparna också, typiskt.
Då allsvenskan verkar vara körd får man istället hoppas på att gudarna är snällare när det gäller matchen mot israelerna. Damn vad skönt det vore att få lira gruppspel i uefa-cupen, sheet.

 - - - - -

Fortfarande denna värme och hetta alltså, ska man aldrig packa ner shortsen i detta land? Flip-flopen används minst sagt flitigt, nästan slitit ut ett par på en månad, vilket jag inte tidigare gjort.

 - - - - -

Huset är som rena Big brotherhuset, händer fan saker hela tiden, man skulle ha haft kameror.

 - - - - -

New York på fredag, det blir en upplevelse, får man se den staden också.

 - - - - -

Jädrar vilken tillställning vi ska ha nästa lördag, då jävlar ska grannarna få höra att jag blir 21 :)

 - - - - -

Låt inte Khari lira mer den här säsongen! snälla Mr. Norling!

 - - - - -

Upp tidigt imorgon till plugg och nya gymmet, så Arrivederci

RSS 2.0