Arbeit Macht Frei

Man kan ju minst sagt säga att den tyska TV tjejen gjorde bort sig när hon live ploppade ut sig de smått nazistiskt anknutna orden "Arbeit Macht Frei".

http://www.bild.de/BILD/entertainment/TV/2008/01/30/tv-skandal/juliane-ziegler,geo=3637166.html 

Sen är det ju aldrig helt tokigt att påminnas av den svenska TV tjejen som spydde live:

http://www.youtube.com/watch?v=mzvhjmQln6E

 - - - - -

Hur orkar man pynta inför alla hjärtans dag som om det vore jul? Det är ju bara en påhittat dag men att dra igång flera veckor innan är ju allt bra drygt. Det är ju inte bara det att det finns aningen större godisutbud med hjärtformade godisar, kuddar, gossedjur etc. utan det ska ju pyntas som sagt som det vore rena julafton. Men antar att även det har sin charm, även om jag för tillfället inte kan se det.

 - - - - -

Shopping och tvätt står på agendan idag, med andra ord mycket spännande. Kanske också en tillagad måltid, vem vet vad Jon orkar med.

 - - - - -

När man ändå är inne på opassande kommentarer kan man likväl dra ett citat. Det var med ironi och självdistans det sades men ändå:

"He's Jewish, gay and has a black friend, that really limits it. I'm German for fuck sake..."

 - - - - -

Take care and may God bless you all


The day after yesterday

Jag kan ju inte bara ge 2-3 olika förslag på vad man får dricka till, därför skickar jag sidan som igår under talet var överbelastat så rumskompisen fick maila vad det var:

http://drinkinggame.us/

 - - - - -

Galet trött man kan vara såhär efter jobb, men blir la lätt så när man inte är hemma innan 7.30 pm och inte ätit på år och dagar. Orkar inte med så mycket när man kommer hem, låter som ett tråkigt sorgligt liv. Jag undrar om det är verkligheten eller om jag vänjer mig snart...

 - - - - -

Riktigt skönt att ha kunna dra på nya albumet som the King of Pop släppt där bl. a. artister som Fergie och Akon sjunger med. Även om ingen nu kan göra en cover på någon av Michael Jacksons låtar.

 - - - - -

Blir kanske lite mat, om inte så blir det i alla fall sängdags.

 - - - - -

Det hann bara bli sex öl under det knappt timmes långa talet, men jag ska medge att jag fuskade. Efter ca 35-40min var magen full och det gick inte ner en droppe, jag kände ett litet behov att lugna ner det en aning så jag drack inte på säkert 7-8 min. Dessa 7-8 min. handlade en hel del om Foreign Policy och jag lämnar det till varje individ hur många gånger ni tror att han sa "Iraq, Terror, Israel, Troops" men där kände jag för en stund att vila nog ändå vore bäst. Jag kom tillbaka stark i alla fall och upploppet var spännande men det behövdes inget målfoto vid mållinjen...

 - - - - -

Take care and may God bless you all


The State of the Union

Så efter att ha kikat på "State of the Union" så kan man konstatera att det finns galet roliga lekar till detta. Det fanns åtminstone en skön lek där man drack varje gång som presidenten sa något förutsatt som "Iraq, God, Freedom" etc.

 - - - - -

Vecka nummer två på internshipet och en massa har hänt som var aningen oväntat som arbetsuppgifter. Middag med Chefen, kyla m.m.

 - - - - -

Bud Light blev det i afton och det mest använda ordet blev nog förmodligen Teorror/Terrorism utan att vara helt statistiskt korrekt.

 - - - - -

Fann en oxford dictionary på jobbet idag som tillgavs mig som utlänning. Mycket matnyttigt man hittade där.

  - - - - -

Framtiden blir väldigt spännande med filmer, spionerande telefonsamtal, tillkännagivningar m.m. Framtiden får utvisa hur det i själva verket blir.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Pollo Rico

Besök nummer två gjordes idag till Pollo Rico för att njuta av dess fantastiskt goda kyckling. En kylig dag men ändå lagom för en hood. Det blev sedan en rundtur runt George Washington Universitys Campus, mysigt och skönt område.
 
 - - - - -

Spännande jakt på ny head coach för redskins kanske mer när kandidaten Gregg Williams nu förmodligen längre är ett alternativ. Big deal vem det kan tänkas bli, många som är intresserade ungefär som vad som händer och sker med pandorna från Zoo.

 - - - - -

Kvällen avslutades med en parmiddag som inte riktigt var en parmiddag men ändå trevlig. Det ack så viktiga "guy2guy" samtalet hölls, dock bara del 1 av det så del 2 får bli nästan gång så att rätt information och intentioner kommer upp till ytan :)

 - - - - -

Sköna fimen Juno med bl.a. en av skådisarna från Superbad gick kikades på nyligen. Den handlar om två 16 åringar där tjejen blir gravid och hur saker blir runt omkring som med skolan, familjerna, adoption, abort etc.
En kul film med förmodligen den bästa musiken genom tiderna som spelats till en film, hit på hit spelades. Soundtracket var givet att fixa och den skivan får 4 Spjut.
Filmen får sedan 3+ Spjut, även om jag har lite beslutsångest över att ge den en 4a.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Thursday Night

Torsdag kväll och första klassen med prat om internshipen vi har och hur resterande delen av terminen förmodligen kommer vara.

 - - - - -

Skönt citat om en brud som deltog i Jeopardy av en av roomiesarna:

"The antenna is kind of fucked up, but I'd fuck her"

 - - - - -

Skönt att börja internshipet 11 imorgon, lång och skön sovmorgon en tuff fredag som det förmodligen kommer bli. Blir nog till att söka bland 40-50 olika colleges och universitys runt om Virginia för att marknadsföra Global Business Group.

 - - - - -

Galet utmattad man blir att behöva åka dryga timmen för att ta sig till internshipet.

 - - - - -

Tokigt att sitta och kolla på mexikansk dokusåpa där allt gick ut på utseendet och stereotyper. Kul att inte fatta vad de säger, men det behöver man ju inte alltid göra...
The handsome devil hette tydligen serien översatt till engelska.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Respons Jon

Kul att redan andra dagen få ansvar över företagets löner samt diverse användarnamn samt lösenord bossen använder till olika sidor. Fräckt var namnet! Bara tänka sig vad man skulle kunna göra... Men så hotade hon ju mig med att skjuta mig om jag gjorde något dumt med det också... :)

 - - - - -

Så imorgon har halva första veckan gått och jag börjar känna optimismen porla. Nog för att de första två dagarna varit intressanta på sina sätt men morgondagen kommer bli fruktansvärt kul, inget är bokat eller ordnat men jag känner bara på mig det.

 - - - - -

Damn vad jag börjar längta till Super Bowl och Patriots vs. Giants, lär ju bli en jääävligt kul match även om Patriots lär vinna jävligt stort... Lite synd att det är på en söndag eftersom man jobbar på måndagen, men fått rådet att man dricker i stort sett hela dagen, kollar på matchen och däcker vid 9 på kvällen så att man sen är redo för jobbet på måndagen. Sen är det ju ganska chill eftersom jag inte behöver ta bilen till jobbet, men men.

 - - - - -

Fruktansvärt kul att se olika stilar mellan sve vs. usa hur man sysslar med försäljning och kamrat/kompisandan. Det är lika livat varje morgon och eftermiddag på jobbet som det är på norra efter att gnaget gjort 1-0 mot gais i 20 min. Jävligt uppåt fastän man vet att det kan gå ner så är man positiv och framtiden känns jäävligt ljus ut. Det rings i klockor, man bankar i väggar, det high-fiveas och stämningen är allmänt på topp. 

 - - - - -

Halvrolig upplevelse på metron i morse när jag blev sen till jobbet. Jag missade bussen jag ville ta eftersom att metron inte ville öppna dörrarna så att den fick fortsätta ca 150 m. innan den åtke tillbaka och äntligen kunde öppna dörrarna så vi kunde gå ut. Detta tog ung. fem minuter och slutade med att jag missade bussen som jag var Tvungen att ta för att hinna i tid och hamna på bussen efter istället. Bussen efter går inte hela vägen utan jag fick SPRINGA ung. 9-10 blocks på 10 min. bl.a. genom en skog för att försöka hinna i tid. Men efter att i 6 min och 43 sek. fått direction av receptionisten så beslöt jag mig för att gå på instikten och hittade 5 min. senare rätt väg och var sedan bara 12 min. sen vilket tydligen inte gjorde något eftersom jag var tvungen att vänta en bra stund för att komma igång...

 - - - - -

Morgondagen lär innehålla en hel del kul saker, men även nya för Mr. Jon som jag nu framöver går under.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Martin Luther King Day

Igår, måndag, var det det alltså Martin Luther King Day och människor var lediga från sina jobb överlag. Dock inte jag som var tvungen att ha första internshipsdagen. I bilen på vägen lyssnade vi på ett radioprogram som var intressant. Radiopratarens mamma hade skickat honom ett sms på morgonen eller så där det stod:

"A lot of us are dreaming but we can't go to sleep"

 - - - - -

Helt klart intressant där man alltså menade att bara för att man var svart och tjänat en massa pengar så borde den individuella kampen inte ta slut. Man ska inte förblindas av stundens rikedom utan drömma vidare, då kanske för andra.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Internship

Nyligen hemkommen från första internshipsdagen och shit vad trött jag är. Det finns mycket att klaga på, typ som att vädret är som det är, borde inte få vara såhär kallt, speciellt inte om man ska vara ute på "the field" för att se hur dom jobbar, fryser ju häcken av sig.

 - - - - -

Kul att det nu står klart att Giants möter Patriots i Super Bowl, ett event utöver det vanliga. Snart dags att börja handla.

 - - - - -

Account Manager måste ju vara ett fullständigt ljuvligt yrke där man befordras snabbare än något annat och bara efter något år tjänar den sköna slanten.

 - - - - -

Intressant när jag satt och läste om hur man inte får anställning om man inte klarar företagets test och hur man inte får jobba om man är sen.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Dagarna i BB

Efter att kommit in i rytmen och vänt rätt på dygnet känns vistelsen i Arlington lättare än anat. Folk trillar in med jämnan och snart är vi fullt manskap även inkluderat "utlänningarna", även kallat Amerikanarna.


 - - - - -

Flytt och städdag från 306 till 706 där utsikten är märkbart bättre och luften renare.

"Det är ensamt på toppen men det är jävligt vacker utsikt"


 - - - - -

Scho haar den tyysckha roomien anländt. Prooblemet er baara att han inte praatar scho tyschkt. Kaanske gillar han ein elche?


 - - - - -

Fruktansvärt drygt att inte ha Internet och TV men nästa vecka då jävlar väntar det och internship, jippi kay yey.

 - - - - -


Dag tre i BB


 - - - - -


Nu har alla roomies anlänt och sängplatserna är nu valda. Som väntat fick moi det stora rummet även om dilemmat den här gången stod mellan vilken av de två sängarna som det skulle bli. Konservativ som man är så blev det motsvarande samma säng som i exakt 4 våningar-under-mig-sovrummet (min gamla) hade.

 - - - - -


 Första gympasset för den här vistelsen idag, uppfriskande. Väntar bara på att en jäkla träningsvärk kommer imorgon nu också...

 - - - - -


En Ohioboy och en Texasboy, förmodligen en republikan och den andra är demokrat så det kan helt klart bli intressant eftersom de båda är engagerade och ska ha internship inom politiken.

 - - - - -


Sköna citat har kommit från amerikanarna som kan få en att vika sig av skratt:


"My room looks like fucking eastern Germany" när han beskrev hur för jävligt och stökigt rummet var. Det roliga i detta var att hans rumskamrat är från Tyskland.


"I'm Jewish so don't piss off the German guy, I don't want to come out of the sprinklers".

 - - - - -


Dag fyra i BB


 - - - - -


Internet i lägenheten på söndag blir ljuvligt. Känner sig aningen avskärmad utan den tillgången.

 - - - - -


Det visade sig att Texasboyen inte var republikan, så där sjönk skeppet med förhoppningsbesättningen om ev. debatter.

 - - - - -


Tokigt snöfall idag, och en som hade hoppats på att vinterns dagar varit räknade och att vinterskorna bara skulle vara ett onödigt tilltag. Men nu verkar det inte bli så, så istället ska jag nu springa ut och göra snöänglar.

 - - - - -


En annan intressant detalj är att de alla är intresserade av fotboll så det blir kanske till att kalla det football och inte soccer.

 - - - - -


Har hunnit gå igenom det amerikanska skolsystemet, hur Texas gått från mexikanskt - eget land - amerikansk delstat, hur USA kommer att se ut om 150 år, collegegrupperingar och andra väldigt smaskiga ämnen.

 - - - - -


Dag fem i BB till nu


 

Fredagen blev en informationsdag med jänkarna och vi pratade stundande internship. Senare på kvällen bar det av till T.G.I. Friday och en trerätters blev det sportbaren i Arlington innan det avslutningsvis blev den Eritreanska restaurangen med Eritreansk öl och vattenpipa.

 - - - - -

Fest igår, vilket behövdes efter att ha behövt utstå ett gäng fuskare på monopol tidigare på kvällen. Blir till att gå tillbaka och öva på beer pong, annars trevliga avslutande diskussioner innan det blev sänggång vid 5.30

 - - - - -

Har Internet nu, sååååå underbart!!!!!!

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Utrensningen

Ägnat en hel del tid på att på att rensa min stationära dator nu när jag har min bärbara. Man upptäcker att man har en hel del kul saker på datorn man glömt bort när man går igenom allt. Hittade några kul dokument och citat som jag var tvungen att spara, härliga minnen.

 - - - - -

Imorgon bär det äntligen av, kiligt värre att behöva åka genom Tyskland men bättre än inget antar jag.

 - - - - -

Mitt första citat har jag ingen aning om varifrån det kommer eller varför jag skulle myntat något sånt:

Zlatan Ibrahimovic for president!

För frihet och demokrati! Våga vägra förtryck!

  - - - - -

Andra citatet är taget från Johan Rheborg när han medverkade i Parlamentet:


Vad är konst?

Jo det är oftast kvinnor, 50+, som sitter på Österlen med förkärlek för drejeriverksamhet.

Klädda i gardiner sitter dem och omgivna av lerklumpar och lyssnar på delfinsång och pressar fram nya smörbyttor genom sina feta fingrar. Det är klart att vi inte kan subventionera sådan skit. Vi måste förbjuda det, vi måste lägga ner det. Ingen vill ha det, ingen tycker om det, ingen uppskattar det och ingen kommer att sakna det.


 - - - - -

Allt har verkligen rensats ut. När jag gick upp vid 15 idag hade allt vad jul kan heta plockats ner, t o m min vackert dekorerade julgran.

 - - - - -

Sista citatet är från SvD dagen efter att AIK vunnit mot Dif 06 med 3-1 och det var med vackra ord situationen beskrevs:


Bäst i stan. Bäst i serien. Och ser du en AIK-are idag är det bäst att se upp. Passa dig för luftdraget. Den personen har varit nere i helvetet och vänt. Nu väntar himlen. Du borde säga stopp. Säga åt honom att stanna upp, säga åt henne att njuta. Det har varit så mycket hjärta och smärta, sorg och skam, så mycket elände, skit och fan också.
Alla AIK-are är värda att pausa och njuta en dag som den här.


Det var härliga tider det men så kom ju 07, men men 08 blir säkert mycket bättre får vi hoppas på.

 - - - - -

Då väntas avslutningsmiddag nr.2 nu då, får hoppas att man inte blir sjuk igen (knack knack), en örtstekt lammfilé och en flaska champagne som ej blev öppnad från sistens väntar även. Well en lång natt väntar, måste åka vid 4 på morgonen, bara några timmar kvar..............

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Galet

Galet kontrakt som Washington Capitals fixat med Alex Ovechkin. Ett 13 år långt kontrakt värt nästan 800 miljoner kronor. Galet var ordet.

 - - - - -

Nattens citat tas från filmen Good Luck Chuck och är kanske en av de skönaste raggningslinesen jag hört:

"Well. Here I am. What are your other two wishes?"

 - - - - -

Rolig läsning där man i Washington Post kunde läsa en något subjektiv och skön artikel om Cowboys. Skillnaden mellan dessa medier och medierna generellt i Sverige är att man insett att det kan vara underhållande och faktiskt inte gör så mycket om man är subjektiv. I Sverige står man fortfarande kvar på "wannabe-objektiv" även om man knappt klarar av det. Varför bara doppa foten, dyk i istället!

The Cowboys are a loose, preening bunch of playboys, with 12 Pro Bowlers on the roster and a quarterback who just might be the second coming of Joe Namath.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Självömkan

Just när jag som mest satt och tyckte synd om mig själv i mina tyngsta sjukstunder var det flera saker som slog mig som jag kanske inte riktigt tänkt på. Jag började mer seriöst fundera på hur det skulle kännas att föda ett barn, för jag hade det ju jättejobbigt i några timmar...

 - - - - -

Men så kom jag på ett minst sagt passande citat som gav mig "insyn". Tagit ur filmen GI Jane:

I never saw a wild thing
sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough
without ever having felt sorry for itself

 - - - - -

Skönt att såhär på kvällen kunna övergå till mosad banan och inte bara salt- och sockervatten.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Livets ironi

Jaa varför sitter nu Jonatan här och bloggar när han istället borde suttit på ett SAS plan mellan Köpenhamn och Washington? Jag finner det ytterst ironiskt att jag varit hemma i 3-4 veckor och allt faller på den sista natten, att jag inte ska klara av 24 timmar till. Vinterkräksjukan slog till så toaletten fick besökas x antal gånger under natten så då var det ju hopplöst att tro att jag skulle kunna sätta mig på ett plan 3 timmar senare så som jag mådde.

 - - - - -

Kändes aningen drygt att det inte gick att få ut något eller omboka flygbiljetten. Dryga CSN, STA travel, SAS och alla andra inblandade, suck

 - - - - -

Lite synd at Gibbs avgår som tränare men efter ca 15 år i klubben vet han han nog ganska väl vad som krävs och därför kan det ju bli aningen tungt med hans omkomna söner. Händelserikt år för Redskins, hoppas på ett fortsatt bra slutspel så blir det nog ganska bra trots allt.

 - - - - -

Sitter och dricker vatten blandat med salt, socker och apelsinämnen. Rätt kul att vårdcentralen vägrade ta in mig men gav oss detta receptet och sa att man skulle dricka det med en matsked. Så kan det vara.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Times

Nu bara 36 timmar innan planet till staterna lämnar landvetter. Men har ju ändå en del att göra innan dess, lite till att fixa imorgon med andra ord, ska dock bli väldigt skönt att lämna Brämhults slask.

 - - - - -

Träffat syskonen idag och jäklar vad de små liven växer :)
En nyrakad brorsa med magsjuka och en syrra med löshår och blonderingar och ett nystartat behov.. och blott 14 år , ojojoj tiden flyger iväg.

 - - - - -

Kopierat betygen så nu är jag redo att söka skolor imorgon.

 - - - - -

Dryg man kan vara då. Varför inte våga satsa pengar eller snarare inte kredit på ungdomar, dom är ju trots allt framtiden och kan ju verkligen behöva det. Hörde på radion när dom pratade om studenter och hur tight många har det och att studenter faktiskt lever under existensminimum vilket får anses vara väldigt chockerande i välfärdssverige. Men vi har la bättre saker att lägga dom pengarna på än framtiden...

 - - - - -

Ska bli lite småtrevligt med morgondagen och vad som där komma skall. Blir lite av varje inför torsdagens avresa. På listan har vi bokat in lite shopping, tvättning, sortering utav papper jag samlat på mig och behöver skicka och som pik/höjdpunkt på kvällen blir det en trerätters som jag valt som sista måltid. Minns inte allt jag sagt men skulle bli en skagentoast till förrätt, ett stycke vilt älgstek med ostfylld hasselbackspotatis för att avsluta det hela till en egen favorit i vaniljglass med lite frukt. Men vad vore väl dessa måltider om man inte kvällen till ära inte tar sig den Nicaraguansk cigarr man fått i julklapp?

 - - - - -

"The secret of Happiness is Freedom, and the secret of Freedom, Courage"

- Thucydides quotes (Ancient Greek historians and author, 460-404bc)

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Julilska

Ibland har man såna dagar när man bara vill vara jobbig, klaga och få ut lite aggressioner och som de skulle ha sagt i Karl-Bertil Jonssons Jul  även "Julilska". Ibland går saker och ting inte som vi vill och idag känner jag för att klaga.

 - - - - -

Fruktansvärt tung förlust mot Seattle Seahawks precis. Vet inte när jag kände såhär efter en förlust senast, måste ha varit någon match som Gnaget torskat för längesedan, länge längesedan för det känns fan inte bra. Nåde till antiklimax nu, inte för att Redskins var speciellt nederlagstippade men för tusan, hur kommer det se ut framöver nu när man åker över till USA igen? Vad ska man göra på söndagseftermiddagarna när det inte finns NFL Sunday?

 - - - - -

Satan i gatan vad farligt väder det varit i afton, blixthalka och några centimeter (kanske t o m upp till en decimeter) snö gjorde vägarna extremt farliga. Väntar bara att nyheterna imorgon ska säga att någon idiot kört för snabbt och att 100 bilar krockat för att ovädret kom som en "chock". Meteorologerna hade ju dock bara fel med 24 h.

 - - - - -

Längtar nog för tillfället mer till nästa säsong av NFL än Allsvenskan...

 - - - - -

Skulle egentligen planerat att gå på BHC - AIK imorgon eftersom att den ändå spelas i Borås. Jag hade nog också gjort det om jag varit mer ishockeyintresserad och inte varit mätt efter att ha sett JVMs semifinal och final. Nu har jag fått min årliga dos av ishockey eller så kanske det kan bli någon match med Washington, hört att de behöver lite publik...

 - - - - -

Kära barn vad håller Todd Collins på med??? Man blir ju helt klart frustrerad när en veteran på 36 spelar bort matchen ur händerna så som han gjorde, kära nån! Avskyr när man inges ett hopp och en tro om att det ska gå så sjabblar man till det fullständigt.

 - - - - -

Jag känner mig lurad och besviken...

 - - - - -

Något positivt är ju i alla fall att man snart får åka tillbaka och slipper kylan? för det är inte så jädrans charmigt för tillfället. Kanske bara behöver varmare kläder men kallt är det bannemig. Det skulle ju t o m en viss person hålla med om, att det inte alltid är så roligt att tävla i vårt (charlotte) Kalla klimat *durri dum dum dum*

  - - - - -

Varit inne på Kanal5 och deras hemsida och kikade på några program de hade online. Då kikade jag bland annat på Magnus Betnér och kära nån vad han gått ner sig!! Jag minns på den gamla goda tiden när han var en gröning i komikersammanhangen och var lite frän och fräck med sitt språk och sitt gnäll. Nu är han inte längre fräck utan kör fortfarande på samma visa och det han sa i "ingenting är heligt" var ju inte direkt något nytt då jag redan hört en massa av det materialet tidigare. En gnällspik som balanserar på gränsen om han är rolig komiker eller bara en 33 årig gnällig kille som vädrar kontroversiella åsikter för att få rubriker och framstå som en moralens och idealets man. Det är hårfint och det återstår ju minst sagt att se hur hans framtid utstakas. Han är lite som en murbräcka inom ishockeyn, frågan är nu om han tillför laget något...

 - - - - -

Det är mycket dåligt att elektronikaffärer som säljer digitalkameror inte har väskor som passar kamerorna. Kommer man och vill ha en väska till kameran och vad får man? För små väskor som inte passar kameran, suck.

 - - - - -

Helgens glass: Nogger Black (nu när det är såhär kallt? Japp!)

 - - - - -

Behöver gå och lägga mig nu och sova över min julilska lite.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Two Thousand And Eight

Nu har 2008 sparkat igång och ÄNTLIGEN har snön visat framfötterna och gett oss vad vi alla så länge väntat på och velat ha. Fläskfilé med potatiskroketter och bearnaisesås till vad var nyårsmåltiden stod för, icke att förglömma medelhavssalladen självfallet. En Il Nostro till detta gjorde måltiden än mer utsökt. Sedan blev det marängsviss utan bananer till dessert.

 - - - - -

Silly Seasons värvning känns som att det borde bli övergången från Häcken till IFE med Teddy Lucic. Två backar för framtiden i Björck och Lucic förvånar en aning men snart kommer la någon elfsborgare ut och säger att de Ändå satsar på framtiden och unga talanger.

 - - - - -

Snart dags för innebandyturneringarna i Partille och på Hisingen, kan bli enna skôj.

 - - - - -

Dags att börja kika på saker man vill göra till hösten, blir några ansöknar tror jag allt...

 - - - - -

Gjorde min livs första äppelpaj idag och är väldigt stolt över den. Den ser inte bara bra ut utan den smakar gott också, fyra av fem Spjut på den pajen.

 - - - - -

xoxo Gossip Girl är en helt briljant serie som utspelar sig i New York. Upper East Siders och en massa universitykids som är sjukt bortskämda och lever på Manhattans grädda. T o m ungarna på stureplan framstår ju ibland som socialister i jämförelse med Manhattans elit. Jäkligt skön serie som tyvärr har ett break över vintern men kommer tillbaka efter jul, I hope.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


RSS 2.0