Sommaren är kort

Ja det känns ju drygt jobbigt att sommaren typ ska vara över innan den ens hunnit att börja...
Svensk deluxe sommar antar jag...

 - - - - -

Snart dags att kika på skolan, är ju bara 6 veckor innan det blir plugg i göteborg. Kanske passa på att njuta av jobb och ledigheten innan dess. Eller njuta av jobb? äh njuta av något i alla fall, sen lär man la klaga på att det är så jäkla jobbigt och hårt i skolan... Aldrig att man blir nöjd då...

 - - - - -

Första besöket på gekås ägde rum under lördagen, ska la snarare säga ullared för damn vad mycket det fanns där.

 - - - - -

Kenny Paveys tackling i matchen mot IFK Gbg gör ju honom aningen odödlig faktiskt. Måhända att det kändes onödigt och dumt med en så jäkla hård men å andra sidan, there's only one kenny pavey!

2:45 in i videon
 - - - - -

Imorgon då jävlar smäller det. Canal +, kolonilotten, GAIS - AIK... och av tradition lär det ju bli tight så 1-2, regnigt i götet, kallt som fan och en överlag tråkig tillställning.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

You know I'm bad, I'm bad, I'm real real bad

Nu har jag samlat på mig lagom mycket stoff om Michael Jackson att det känns som att jag tids nog kommer kunna, med stolthet, gå igenom allt. Det känns som att det tog ett jävla tag för medierna att få ut extrabilagorna som jag bara gick och väntade på från första början. Det ska inte behöva ta fler veckor. Jag var förvånad att det inte fanns extratidningar redan dagen efter alternativt två dagar efter, tog ju säkert en vecka nu...

 - - - - -

Men med tre tidningar varav en från begravningsceremonin samt två videos (en från begravningsceremonin samt en sammansättning från karriären). Så mötet med therese och moonwalker på schemat blir nog kanon. Kanske att gå igenom lite härliga klassiker och dylikt.

 - - - - -

May God bless us and Michael Jackson

En text om ingenting

...så alla brats kan hoppa omkring.

 - - - - -

Helvetes jävla skit vad förbannad jag blev efter min förlust på hattrick alltså!!! AAAA det ska ju inte behöva bli en 7-1 förlust med mitt lag, HAAAALLÅ!! Tänker fan stanna kvar i samma serie och bojkotta div V bara för det.

 - - - - -

Göteborg nästa. Lägenhet står ju härnäst på listan och så stod det klart att det blir pendling till jattebarj till hösten och göteborgs universitet. Trevligt värre att få avsluta studierna i rikets andra stad, förhoppningsvis med en massa olika trevliga glenn.

 - - - - -

Videokamera blidde det också, en samsung, fin värre. Kanske ett videoklipp härnäst? När jag lärt mig den då vill säga...

 - - - - -

När kommer sommaren tillbaks egentligen? Kooooom heeem vii bööörjaar oooom igeeeen, vi glöömmer allt... dääär uute eeeee de så kaaaallt, koom heeem!

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Michael Jackson Joke

Satt på en lunchrast några dagar efter att Michael Jackson gick bort, fick då höra ett tråkigt smaklöst skämt. What's the difference between Michael Jackson and Sir Alex Furgeson?

- Sir Alex will be playing Giggs.

Här refererar man till Manchester Uniteds coach och en av hans spelare som heter Ryan Giggs.

 - - - - -

AIK-ösk var då ett jobbigt sorti. En halvlek helt utspelad och sedan en halvlek utspelning och en 1-1 match, uschamig. Men det kunde varit värre, det kunde varit bajen eller dif. Haha nä usch, hemskt värre.

 - - - - -

Tycker det har regnat rejält och damn vad härligt det varit! Det får inte regna sådär mycket men vilken underbar känsla att strosa genom regnet i lagom dugg sådär.

 - - - - -

Då blev det klart. Det blir Göteborgs Universitet till hösten så pendling it is. Skönt att få plugga klart och att den biten blidde klar.

 - - - - -

Köpt två bilagor, en med MJ och en från minnescermonin och sen laddat ner en video så jag ska ta mig för att kika på det när tid finnes.

 - - - - -

Inte många veckor kvar nu, med knappt 3 månader kvar ser vi på framtiden med tillförsikt. Kul att vi fått såväl barnvagn som bilbarnstol också, too bad att de båda inte fanns i pro ocean, men det blev i alla fall en av dem. Ev så kommer bilder upp...

 - - - - -

Take care and may God bless us all

RSS 2.0