2 girls 1 cup

Hade inte tänkt skriva om den banbrytande videon som släpptes för jag vet inte hur längesedan, utan snarare om reaktionerna som släppts. Satt nämligen och kikade igenom mitt arkiv över sparade videos och fann då kul reaktioner på 2girls1cup. Om det nu mot all förmodan skulle vara någon som har missat den videon så... ja, du får ni kolla upp det på egen hand. För er som gillade videon och inte visste det finns det i alla fall en uppföljare i 2girls1finger.

 - - - - -

Vet inte hur mycket jag skrattat åt reaktionerna men de är fantastiskt roliga i alla fall:

http://www.youtube.com/watch?v=AW0wvv6orEI

http://www.livevideo.com/video/38817FF1DFAC42C8AE0ECFD5CC524335/2-girls-1-grandma.aspx

http://www.filecabi.net/video/2_girls_one_cup.html

 - - - - -

Efter ett kylslaget NY hoppas jag att sommar/vårvärmen per omgående kommer till D.C., det var då inte tal på att lämna jacken påväg till jobbet imorse, nej hugaligen inte. Borde kanske skaffa bil så den globala uppvärmningen startar lite tidigare så man slipper det kyliga vädret :)

 - - - - -

                                                                      

En generellt tråkig gata men ändå             Japp, tro det eller ej men det är               Undrade återigen varför man
men några kända byggnader som              faktiskt enbart M&M, visst är det               har ett "värvningsbås" mitt i
man ändå skulle ta bild på...                          helt fantastiskt..!?                                         centrala Times Square.

 - - - - -

Galet intressant bok jag påbörjat som jag fick låna av chefen som handlar om ledarskap och hur man går tillväga. "The 360 (degree) Leader" som berättar allt nyttigt man kan tänkas behöva ha som ledargestalt och hur man förhåller sig till sin omgivning och om förväntningar etc. Som David Fjäll skulle sagt en gång i tiden "mööcke bra".

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Back from NY

Efter en weekend i New York är ju nu hemma , tröttare än någonsin. Det blev en minst sagt fullspäckad helg med aldrig förr så många skådade saker på så kort tid för egen del. Förra vistelsen i staden i höstas var första gången och inte lika mycket fokus på turistsakerna som denna gången.

 - - - - -

Frihetsgudinnan, Chinatown, Little Italy, Rockefeller, United Nations var några av sakerna som stod på listan den här gången som jag inte hade kikat på, och nog fick man sig en kulturell upplevelse.

 - - - - -

Man blir aningen bortskämd i D.C. över hur fruktansvärt rent och enkelt saker och ting fungerar. Tunnelbanan är ren, "stor" och enkelt att åka, vilket är raka motsatsen till hur det funkar i NY. Smuts, hemlösa och förmodligen det krångligaste systemet på jorden gjorde att jag förmodligen aldrig kommer vilja åka tunnelbana i den skitstaden igen.

 - - - - -

Man fick i alla fall träffa mycket kul folk i stan t ex. två slovener i 30-35 års åldern som var där på någon bilmässa - udda personer men kul. Annars var nog det roligaste att prata fotboll med en argentinare som för tillfället jobbade i USA och mycket väl mindes anders svenssons frispark 2002 :-)

 - - - - -

Jag har nog aldrig hört så många olika språk som under vistelsen i NY men så är det la i en internationell stad antar jag. Jobbigt värre när folk inte pratar engelska dock.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Tungt Värre

Jag känner mig lurad och besviken, eller inte speciellt besviken alls när jag tänker efter utan kanske snarare lurad i och med att St Patricks Day inte var i lördags utan idag. Så kan det gå om man lyssnar för mycket på fel folk. Men det blev ändå gröna kläder under lördagen, bara en pik'e men i alla fall...

 - - - - -

Blir ledsen i ögat när jag läser att det kommer vara molnigt och risk för regn imorgon. Men å andra sidan gör det kanske inte lika mycket när man kan läsa om snö i Sverige :). Rocken är ju trots allt kvar i garderoben...

 - - - - -

Inte en chans att jag drar till jobbet 11 igen, pest och pina nu när alla turister fullkomligt ockuperat stan. Nog för att det var trångt på muse'et igår, en söndag och en turistgrej kan jag förstå men kära jistannes alltså, ojojoj. Vissa har ju faktiskt en timmes färd till jobbet, tänk på mig innan ni tar med alla era barn är ni snälla.

 - - - - -

Dags att ge sig ut och steka lite och förbereda det sista inför New York resan till helgen, är bara 2 arbetsdagar kvar nu, tjoho.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

St Patricks Day

St Patricks Day var igår så då blev det alla gröna plagg jag hade på, vilket bara var en grön piké, men det är tanken som räknas antar jag. Vädret var till en början ljuvligt där jag började ifrågasätta om jag borde tagit på mig så mycket och solglasögon, men efter ett antal timmar i Georgetown kom mörkret och kylan.

 - - - - -

Men den mest beroendeframkallande låten för tillfället är utan tvekan:

Benassi Bros - Every Single Day

Jag tror att det är Benny Benassi även om nu inte min Winamp vill säga det. Sjuuuukt skön!

 - - - - -

Jeff Dunham är buktalare och har en galet rolig uppsättning av "dockor". Surgubben Walter är utan tvekan roligast av de alla, en riktig citatspottare/maskin men en video som jag missade var när "Ahmed the dead terrorist" ska sjunga julsånger.

http://www.youtube.com/watch?v=FD-_DoE1izw

 - - - - -

En ny kille började på jobbet i fredags och drog nog den mest opassande kommentaren man kan göra men det var så j*vla kul att vi vek oss av skratt. Detta är alltså killens första dag på jobbet, första gång han träffar oss alla som samlats och hans första sak han säger till oss. Skulle även uppskatta att han är runt 26, om det nu kan ha någon betydelse..

"I'm gona try not to sexualy harass anyone but you girls are fucking hot"

Kanske inte var bästa första intrycket, chefen (som är tjej) såg måttligt road ut.

 - - - - -

Vet inte om det är för att jag bor med en massa Obamaälskare eller varför, men har inte sett så mycket eller hört mycket om videos från McCain så jag kikade upp lite istället. Gillade den här även om jag inte riktigt fullt ut förstår bilderna i den:


http://www.youtube.com/watch?v=J_A53PAxeR8&feature=user

 - - - - -

Blir nog ett museum att checka av på listan idag, damn att det inte är varmare, vill ju dra på flipflopsen...

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Trevligt värre

Onsdagens kväll kommer krypande over taken i Arlington med en klar och vacker himmel, kan ju tro att det är vår 8-) Galet skönt väder det har varit i veckan - även om nu kan vara aningen kyligt på morgonen påväg till jobbet, får man dock ta när det blir så varmt och skönt efter lunch.

 - - - - -

Fruktansvärt tom i bollen och går mest och väntar på att få lite ledighet så man får steka.

 - - - - -

En annan kul (inte skrattkul kanske men ändå) grej som hände i helgen var att det spelades lite fotboll (europeisk) på en plan nånstans där jag deltog. Efter ca 3 min. gick jag in i en duell där jag blev tacklad, slog upp armen i käften på en annan kille och föll pladask när på marken. Jag tyckte det gjorde lite ont på handen och kikade och upptäckte att jag började blöda, tyvärr gjorde även han jag slog till också det - bara att han hade en tandställning som jag nu "justerat" lite.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


USA vs Europa

Fredag eftermiddag och helgen hägrar. Det har gick rykten om att det skulle bli regn - vilket det också blev. Man blir ju bannemig ledsen i ögat när det blir såhär, sålänge man inte är hög, hög på livet vill säga.

 - - - - -

Har tagit några svängar runt D.C. och stött på lite olikheter mellan saker som man skulle kunna jämföra dessa Amerikanska sakerna med Europa:

                                                               
Varför nöja sig med en 250ml RedBull                             Lilla fräscha sportiga bilen kontra stora machobuffeln.
när man kan få en 500ml?

 - - - - -

Jag kände att jag uppnått en helt ny nivå av nördhet efter att ha spelat min 1000e match på "Heart". Med 389 vinster hamnade jag tyvärr inte på 39% vinst utan bara 38%, så kan det vara med det.

 - - - - -

Jag tror inte att den Amerikanska ekonomin inte kommer repa sig, bara för att de för tillfället befinner sig i en "recession". Händer de flesta ekonomier någon gång så de kommer repa sig tids nog. Men ännu en gång har jag fått kul synpunkter från min sköna konservativa kamrat som jämförde USA med Europa. Han var fullständigt övertygad att Europa inte kommer stå sig starkare än USA i det långa loppet. Han menade att en anledning bl.a. var för att Europas/EU:s (minns inte om han pratade om EU eller Europa som helhet...) GDP (BNP) fortsätter sjunka, en annan att USA nu kommer svetsas samman för att behålla jobben inom landet samt "enad front" mot nya marknader i Asien samt tillväxten. Hmm, verkligen? Kan säkert stämma även om det låter aningen optimistiskt i tider som dessa, men men, varför inte.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Konservatism

Torsdag eftermiddag och snart är helgen här, fantastiskt väder och kan man bli annat än glad frågar man sig? Ne, jag tror bannemig inte det!

 - - - - -

Tyckte det var lite småkul att det konstaterats att det kan vara till en nackdel för John McCain om President Bush offentligt går med och uttalar sitt stöd. Man vet ju redan att familjen Bush gått ut och visat sitt stöd och försökt folk att se till McCain som en "sann konservatist".

 - - - - -

En intressant diskussion jag hade med en republikan/väldigt konservativ i dagarna där vi pratade om något jag faktiskt inte reflekterat speciellt mycket över. Han menade på att välfärd och socialism (då självfallet kommunism också) förstör samhällen och att det är av dom anledningarna vi inte har några stora kommunistländer längre i värlen. Några punkter han tog upp var att landet ska bara stå för säkerheten (polis och militär) samt infrastrukturen (vägarna i synnerhet), resten ska vara varje individ ha friheten att välja bland.

 - - - - -

Snyggt ställ AIK fixat fram, men när ska kragen återinföras egentligen?

 - - - - -

Take care and may God bless you all

McCain och Country

Så får man säga grattis till John McCain som nu kommer köra för republikarna i valet, intressant kan det minst sagt bli. Däremot verkar det bli än mer osäkert vem som blir demokraternas kandidat efter att Hillary tagit igen på Obama igår, och jag som hoppades att det skulle börja stakas ut nu så man kunde få klartecken och börja ladda och urskilja skillnaderna, men men...

 - - - - -

Vårvärme i D.C. även om vindarna blåser aningen kalla emellanåt så stortrivs jag med blå himmel och solsken.

 - - - - -

Stor nyhet att nu även Brett Favre slutar och lägger... ja bollen? skorna? skydden? på hyllan och Green Bay Packers lämnas utan QB inför nästkommande säsong. Snackat surras självfallet kring det, även om det nu inte rör Redskins....

 - - - - -

Veckans låt (so far):

Alabama - Dixieland Delight
http://www.youtube.com/watch?v=i019fwYM_Pw  

En countrylåt som spelades varm när jag med en kille från jobbet åkte in i "själva hjärtat av Virginia - ja inte är det hjärnan i alla fall". Med en accent som sydstatare och en varm attityd mot en snäll individ som mig så kändes det som en ytterst gemytligt ställe och inte minst välkomnande område att besöka igen.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Hooters - Konf - ESPN

Söndagen blev minst sagt händelserik med bra många nya ställen som man fick besöka för första gången. 8 i morse ringde klockan och det var dags att göra den slentriana morgonrutinen innan det bar av till jobbet en timme bort. Där ifrån bar det av i en biltur i 40 min. till Baltimore där det dagen i ära skulle hållas en konferense för alla ledare inom Cydcors "vingar".

 - - - - -

Vi anlände ca 2-2½ timme innan konfen så vi gick ner till bryggorna vid vattnet där det även fanns flertalet affärer och restauranger. Med två tjejer i täten kändes det aningen kul att det var dom som bestämde sig för restaurangen Hooters, kul var ordet. Känns lite udda att komma till ett sånt ställe men Buffalo Chicken Sandwichen smakade i alla fall gott till Bud Lightsen.

 - - - - -

En kul kommentar som en kille innan konferensen drog om snus:

"You know you're addicted when you buy a bottle of water and pour it out just to have something to spit in"

 - - - - -

Konferensen var intressant och väldigt givande. Efteråt bar det av till ESPN Zone där mina amerikanska medarbetare visade sann anda när de "var tvungna" att äta innan det bar hemmåt. Det var som en enorm sportbar med TVs överallt, på toan och hela den svängen så man aldrig missar något. Roligast för den kvällen var ändå att den enda svarta som var med var han som älskade Nascar mest, vilket är typ världens vitaste sport. Fanns tydligen ett Arcade-floor där dom ska ha haft alla möjliga och omöjliga spel, tyvärr blev det ingen visit upp dit den här gången... Så min enliters Coors Light dracks upp medan de andra åt och det var dags för hemresa.

 - - - - -

En fullspäckad och kul dag är nu över och klockan närmar sig tolv så sängen ser fenomenalt lockande ut. "Intervjukunskap" står på schemat imorgon, så efter det får man känna hur det känns att sitta på andra sidan bordet för en gång skull.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


En oklar weekend i D.C.

Fredag kväll och kvällen börjar sakta men säkert lida mott sitt slut när nattens mörker krypper sakta men säkert över stan. Efter en social sammanträff väntar nu kulturellt utbyte i form av countryband från texas som förmodligen kommer hålla på in på småtimmarna.

 - - - - -

Kul att ekwall stör sig så mycket på dom practical jokes som schulman gjort mot honom och som han tydligen verkligen avskyr när han själv skriver om hur vissa behöver självdistans och en gnutta ironi i livet. Speciellt när jag nämnde det fallet för honom med schulman och han tyckte jag var borta och borde komma in i matchen.. dessa skåningar.

 - - - - -

Inget bokat eller bestämt direkt i helgen mer än att det väntar ett "leaders meeting" på söndag med mannen som förde schwab från ett företag med en omsättning på 100 miljoner dollar till 4 miljarder dollar på 19 år. Kan bli nog intressant att lyssna på honom på söndag, kanske kan vara något...

 - - - - -

Eventuellt något museum imorgon, en annars halvt seg lördag som det idag ser ut som.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


RSS 2.0