Turkiets folkmord och allmänt hat

Får säga att jag inte var helt hundra insatt i vad turkarna gjort kring första världskriget mot armenier, syrianer, greker m.fl. Men när man fått läsa och höra om folkmorden finner jag det jävligt konstigt att världens mest Israelhatande befolkning (läs svenskarna) kan gå emot en nation, Israel, försvara Palestina och inte bry sig särskilt om turkarna. Sett till vad turkarna gjorde så är fan israel agerande en kopp droppe piss i atlanten, och det är inte den där typen som är koncentrerad som saft, färdigt utspädd också!

- - - - -

Det är mycket "hat" just nu. Sverigedemokraterna gick ut och klandrade och skyllde mycket på muslimerna (men det får man ju inte göra, hemska tanke om någon muslim skulle få kritik) så SD fick skit för det. Förvånad över att Reepalu får sitta kvar, åsikterna tycker jag inte skiljer sig avsevärt från SDs men är man etablerat kloss inom sossarna så gör la inte det något. Visst ska man få kritisera minoriteter, skylla hatbrotten på offren själva och komma undan med det. Fantastiskt eller hur? Och sist då också folkmorden i Turkiet. Mycket som försigår nu :)

 - - - - -

Jag bryr mig faktiskt inte om det var riksdagen som satt och snackade om det eller om det istället hade varit historiker. Det togs upp och fattades ett beslut. Beslutet skulle vara politiskt så varför inte politiker som bestämmer sig för slutsatser? Äh Carl Bildt och co får ta och chilla ner lite.

Bara skönt att slippa turkarnas ambassadör, kanske dags för dom att inse att dom beter sig som svin och att deras önskan om att få gå med i EU aldrig kommer bli verklighet innan dom vaknar. Men seriöst, ska dom skicka hem och "stänga" förbindelser med alla som kommer fram till samma sak? Turkiet lär ju då bli det nya Nordkorea, good luck with that!

 - - - - -

Allsvenskan drar igång, AIK tar emot Mjällby, jobbig match. 0-0 eller 1-0 till AIK. Hoppas hoppas!!

 - - - - -

Take care and may God bless us all

RSS 2.0