Obama

Så var Obama President och Bush åkt ut och nog ska det bli kul och intressant att se hur stor förändringen blir. Då räknar jag inte in Don't ask don't tell saker även om det nog blir ett stort steg for USA. Får la se hur lange det håller eller hur många som kommer bli anmälda.

 - - - - -

Jag satt på Macroeconomylektionen och funderade över om Bush hade mer i tankarna än vad vi egentligen vetat om. Det kommer ju alltid bra och dåliga tider, senaste recession var ju i början av 90talet strax innan Clinton. Så Bush kanske tänkte att han skulle kunna vända på det negativa genom Iraq eftersom krig historiskt sett får fart på ekonomin.

 - - - - -

Hetaste låten utan tvekan blir Wiz Khalifa som nästan outtrötterligen spelas hos moi. Den börjar inte förrän ca 20 sekunder in, men den är värd att lyssnas på.  Även ett historiskt ögonblick eftersom det är första gången jag inte länkar utan bara lägger upp videon, blir så mycket enklare då tycker jag :)
 - - - - -

Sena kvällar och tidiga mornar är tufft..och lite småfräckt, eller nått. Som tur är finns skype och Savvina så det blir lite ordning och reda i vardagen.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Martin Luther King Day

Igår måndag var det Dr Kings födelsedag så alla var lediga från jobb. Vad passar då bättre att placera ett bröllop på om inte en fin och solig dag vid stranden? Jag väcktes av lekandes, fel, lätt irriterande skrikande barn som sprang runt och förde allmänt oväsen kring sig i hela huset när det lät som att de skulle riva stället. Efter den lätt bryska väckningen frågade dom om jag inte skulle med till brölloppet så jag sa självfallet "varför inte" och vi var iväg. Hela situationen kändes jäkligt konstig för dom hade typ gift sig för ett år sedan i och med att mannen (23 år) är med i The Navy och får bättre förmåner, men det skulle bli en mer formell tillställning då dom tydligen inte berättat om detta för sina föräldrar. Så vi var bara dom absolut närmsta (vad f*n gjorde jag där i sådana fall) vid San Diegos kust den fantastiskt fina dagen.

                                                   

Japp, helt rätt, det var dessa            Här har vi hela familjen, bortsett                   Och då självklart var det här
två som gifta sig, rätt gissat :)          pappan i familjen som då fortfarande         som allt ägde rum, litet, mysigt
                                                               inte får åka in i USA utan befinner sig         och på en fantastiskt fin dag!
                                                               i kylans land Kanada.

 - - - - -

Satan vad lat jag är, har inte packat upp min lilla väska efter 4 dagar, what's wrong with me...
 
 - - - - -

Middagen efteråt hölls på Hard Rock Cafe i Down Town San Diego vilket kändes lite sådär efter att ha valt en så fin plats... men men. Tydligen så skulle hon fått välja och bestämt praktiskt taget allt som hade med detta att göra, men så har dom ju varit gifta i ett år redan...

 - - - - -

Två "epic movies" blev det idag i Stepbrothers och The Incredible Hulk. Alltså Hulken var ändå kvällens lätta förvåning som var riktigt bra. Det är riktigt roligt att Batman var så bra och att dom även kunde följa upp Hulken med att vara så bra är nice, får la se om Spiderman är något jag kommer överväga att se eller inte...

 - - - - -

Take care and may God bless you all

I'm in Diego Bitch

Eftersom jag nu landat i San Diego behöver jag ju spela låten och covern från LMFAO I'm in Miami Bitch:

http://www.youtube.com/watch?v=bVigzx_9qW4

 - - - - -

Satan i gatan vad drygt det är att resa långt alltså! Från Göteborg till Amsterdam, cirkus 1½-2 timmar. Från Amsterdam till Atlanta drygt 10 timmar och slutligen Atlanta till San Diego cirkus 4 timmar. Det hände inte mycket men några intressanta saker hände i alla fall. Eller intressanta och intressanta. 5 personer i Atlanta kunde inte åka med för att deras tillstånd blivit så kritiskt att sjukpersonal fått komma och hjälpa dom så det blev en lätt försening. På toaletterna i Atlanta vid handfaten har man sensorer för praktiskt taget allt. Toaletten, pissoaren, vattnet, pappret men nu också som jag för första gången sett för tvålen, så man slipper att trycka på den. Stod där och lekte och tryckte fram 6-7 sprut bara för att det var kul.

 - - - - -

Det ska tydligen ha varit väldigt kallt här i San Diego över jul och dom gnällde lite över det, det hade regnat lite och varit 10-15 grader ett tag.

 - - - - -

Jaow, dags att packa upp och fixa iordning rummet igen. Sverigeflaggan har hängts upp på väggen så det är ju i alla fall något.

 - - - - -

Satt på flygplatsen igår och kikade på Obamas resa till Washington D.C. i hans tåg, så får vi la se om något kan och kommer förändras under våren.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Effin long time

Insåg precis nyss att jag inte uppdaterat min blogg sen jag skrev om min hemresa och det traumatiska som hände. Kanske också är därför jag inte skrivit sen dess, att jag behöver bearbeta det...

 - - - - -

Juniorernas final i Kanada är precis avslutad och satan i gatan vad det rör upp känslor alltså! Svintrött och svinförbannad, hur tusan ska jag kunna somna nu är det tänkt? Sverige var dock aldrig speciellt nära kändes det som så det var ju inte helt oförtjänt, men ändå...

 - - - - -

Snart en trevlig resa till Stockholm med besök till ambassaden och förhoppningsvis träff av några kompisar om jag har tur. För sen är det ju bara dagar kvar innan planet drar till USA igen.

 - - - - -

Juldagen och nyår blev två dagar av fest, som alltid. Juldagen aningen vildare med utgång och krökande, tyvärr även ett sår på vänstra knäet. Gick genom byxorna också =/ Nyår blev betydligt mer sansat till och en trerätters middag avnjöts innan det var dags att korka upp champagnen, tända cigarren och titta på fyrverkeriet. Två vitt skilda men ack så roliga tillställningar. Just det, måste ju tillägga att det blev sing star och rock band, där jag i sing star fick dominera när jag sjöng Barbados låt "Kom hem", ingen sjunger den som mig!!

 - - - - -

Take care and may God bless you all

RSS 2.0