Äntligen NFL premiär

Efter en fantastiskt tråkig lektion i "Legal Environment of Business" längtade jag som satan hem för att kika på den första NFL matchen för säsongen. NY Giants tar emot Washington Redskins som regerande mästare medan Redskins bytt tränare till Zorn som tidigare bara jobbat i klubben som offensive coordinator så taktiskt lär det skilja sig en hel del också från Gibbs tid och inflytandet han hade. Hoppas bara man kan rycka upp sig från förra säsongen så man slipper hoppas på ett Wild Card igen.

 - - - - -

För övrigt är John Madden för jäkla gammal och han verkar inte bli yngre med åren...

 - - - - -

Ser inte bra ut för Redskins, ligger under med 7-16. Första två kvartarna som förstörde allt med uselt försvar och ytterst tveksamma insatser av QB Jason Campbell.

 - - - - -

När det inte går så bra på planen får man la glädjas åt roliga reklamer och vinnaren i afton som är lätt skönast är den som snabbmatskedjan Wendy's kör. Ett par sitter och äter när tjejen frågar om killen vill smaka på hennes sallad och han svarar att han är en "meatarian", äter bara kött. Dom lanserar en ny hamburgare som har två burgare, två ostskivor och 6 baconbitar.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0