Lätt sätt att stödja forskning för cancersjuka barn!

Nedräkningen till San Diego resan har börjat seriöst och snart är det dags att räkna timmarna. Men hur kul är det på en skala att behöva gå upp 5 på morgonen? Får hoppas att familjen med 4 hundar och 2 hemmaboende kids, ännu oklart om den 20 åriga dottern fortfarande bor hemma, hemma i vad som befaras vara en amerikansk familj med maxikanarinslag.

 - - - - -

Har allt annat än optimism inför morgondagens möte mot Kalmar. Bortaplan, förmodligen regn, defensivt kalmar och ett halvt lamslaget Gnaget. Men någon gång ska de la lyckas så imorgon blir det seger med 2-1 och en gnutta optimism inför nästkommande möte mot ife. Anchen och Obolo blir målskyttar imorgon, pertan gör självmål eftersom kff inte kommer mäkta med något framåt :)

 - - - - -

Har lyssnat på Randy Owens "Braid my hair" 24/7 där han och låtskrivarna gjort som så att de skänker intäkterna och 100% av royaltin till "St Jude" där man behandlar cancersjuka barn och satsar väldigt mycket på forskning. Låten är jäkligt bra och rörande och de har under ca 6 månader dragit enorma summor men forskningen behövs ju fortfarande så man kan online köpa låten och på så sätt skänka pengar.

http://www.countrycares.org/content/latest_stories.cfm?content_id=195 Där finner man även information om den här "kampanjen" och längst ner på sidan kan man lyssna på låten men även köpa singeln.

Det finns många delar i låten som är bra och starka men en som jag fastnade för var:

She could question God, Lord, knows I would
She could just give up, I don't think I could be that strong or fight so long
How can such a little girl have such big faith
And even through the pain she still prays, saying, God will make a way

 - - - - -

Jag kom in på hans början till solokarriär och den här låten efter att jag hörde bandet Alabama och låten Angels Among Us som också är grymt bra. http://www.youtube.com/watch?v=Ey0HrEvh44c
Alabama kom 2004 med i Vocal Hall of Fame och 2005 med i Country Music Hall of Fame. Mycket nöje!

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0