Beachvollyboll OS höjdpunkt

Kikade på skolan jag kommer spendera en hel del tid på snart framöver och det ser lovande ut. Roligaste överraskningen var nog ändå fitness delen av det hela. Galet stort är det och dom har bowling, tennis, basket, squash, lokaler för spinning och andra motionsprylar, bassänger och till själva gym delen, en lokal med styrketräningsmaskiner var det 8000 square feet vilket skulle bli nästan 2.5 km2 stor lokal, BARA styrketräning.

 - - - - -

Två fantastiska sporter som får alldeles för lite uppmärksamhet, självklart pratar jag om badminton och beachvollyboll. Jäkla bra match mellan sydkorea och indonesien i badminton, blev nästan svettig bara av att kolla på det och icke att förglömma denna vackra strandsport. USA malde ner Kuba ganska behagligt, roligaste inslaget var dock innan när en av damerna i matchen tidigare eller under träningen tappat sin vigselring (trots att den var tejpad) i sanden och 10-15 kineser fick börja gräva över planens sand.

 - - - - -

Var på dotterns fotbollsträning idag och damn vad dåliga planer det finns alltså, gräsmattan hemma är ju bra mycket bättre.

 - - - - -

Det är alltid lika kul att lyssna på en 6åring som fäller kommentarer som:

"son of a gun"

"that's awesome man, yeah that's what I'm talking about!"

lite smågulligt.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer
Postat av: Tetts

Jävlar'ns vad up-pumpad du kommer vara när du kommer hem! amagad. Jag är fortfarande avundsjuk på klimatet som gynnar dig!

2008-08-17 @ 20:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0