Saturday night (live from D.C.)

På allmän begäran kommer bloggandet skötas bättre med fler inlägg i framtiden, förhoppningsvis.

 - - - - -

Under denna saturday night har vi invigt det spel jag fick i present av de fantastiska svenska studenterna här i D.C. Ett skönt spel där en inaktiv spjauth ändå fick vara med att vinna i ett bra lag. Kul spel!

 - - - - -

Aningen ledsen efter att elfsborg faktiskt torskat mot ösk. Jag är inte speciellt ledsen över själva förlusten utan snarare vinsten för ösk som gör att de i praktiken nu är klara för allsvenskan nästa år. Det må nu vara som så att ösk ska vara en del av allsvenskan nästa år men bara detta inte går ut över bp och deras chans att klara sig kvar.

 - - - - -

...och så säger vi grattis till tyskland som stod för det vinnande bidraget i tävlingen som gick ut på att bygga solcellshem.

 - - - - -

Besökte Shaun och hans roomies igår. Inte helt pjåkigt att bo ca 10 studenter/interns i samma ålder och ensamma i ett eget hus, låter jävligt kul.

 - - - - -

...och så säger vi bättre lycka nästa gång till Colorado som vunnit solcellstävlingen de två tidigare gångerna men nu alltså var tvungna att kapitulera mot germanerna.

 - - - - -

När i hela fridens namn ska lagerbäck ta med tjerna till landslaget? Det är ju på tiden tycker man...

 - - - - -

Helgens skönaste sjukdom: "Aspergers syndrom"
Helgens skönaste kommentar på vad som kan vara en känd byggnad i Grekland: "Pentagon"
Helgens skönaste spel: "City Jumper"

 - - - - -

Man blir ju så jävla trött på fullkomligt inkompetenta snickare som i vår lägenhet uppenbarligen inte kunnat hantera varken fogskum, tapet eller heltäckningsmatta. Att efterlämna sig klumpar fogskum (efter att de förmodligen insett att de använt för mycket) men även mindre delar sönderriven tapet är ju bara omdömmeslöst och hur man kan leva med sig själv som människa efter såna saker är och förblir en gåta för mig, hur svårt kan det vara? :)

 - - - - -

Fortfarande två midterms nästa vecka, även det en intressant vecka med prov, besök på universitetet, middagsbjudningar och öl utlovas. Mer info kommer. Nu när jag blivit så mycket bättre på att skriva min blogg =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0