Redskins

Efter ännu en jämn match för Redskins räkning kom dock tredje raka förlusten i rad under söndagen.
Redskins började tveksamt och såg från en början ut att bli fullkomligt utspelade och låg under med 16p. efter two quarters (19-3). Men inte heller kan man räkna med att det skulle se annorlunda ut när man hade sex turn-overs och en i slutsekunden av sista quartern när ställningen var 19-13 och ett gyllene läge att avgöra. Tyvärr så stod Jason Campbell för en tveksam insats där hans precision var allt annat än bra i ett så viktigt läge där man har ett gyllene läge att faktiskt vinna mot.
 
 - - - - -

Tampa Bay medgav att Redskins kom ikapp.

""If you look at the stats, you'll see that they had something ridiculous like 300 yards in the second half," Barber said. [Tampa Bays cornerback]

 - - - - -

Det ska ju även tilläggas att det återigen genomskådades vilken dålig hjälp QB:n Campbell fick då han blev våldsamt nedtacklad och fick riktigt ont efter smällarna han fick motta. Det posititva var att han och laget verkligen höjde sig efteråt och stod för en helhjärtad insats. Campbell stod för 30 korrekta pass av 49 samt 301 yards med en touchdown och two interceptions.

 - - - - -

Nästa match blir mot Buffalo Bills som förlorade senast mot Jacksonville Jaguars med 36-14. De har dock bara två förluster i de två senaste matcherna även om siffrorna blivit väldigt stora, 56-10 förlust mot New England Patriots. Spännande match lär det bli där jag ändå tror att Redskins tar sig i kragen och vaknar tidigare än de gjort i de senaste matcherna. De har ju trots allt varit nära ett tag även om Campbell sviktat i de mest avgörande lägena.

 - - - - -

Har ännu inte kikat hur chanserna ännu är för ett slutspel men vore kul om D.C. fick chansen att vara med om det...

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0