"Kapitalist javisst" sade den glade Amerikanen

Så dagen efter Thanksgiving bjöd i stort sett alla affärer på någon form av REA. Kul att se hur folk dagen innan börjat sätta upp tält när det blåste så att kundvagnar åkte runt hej vilt på parkeringsplatserna.

 - - - - -

Intressant debatt jag hade med en kille som stenhårt menade att Demokraterna kommer förlora om deras två kandidater skulle stå mellan Clinton och Obama. Han ville istället se den "klassiska" presidentkandidaten, vit äldre man, John Edwards. Killen är själv inte Edwards största fan, men om det skulle bli Demokratisk seger krävdes detta då ytterliggare en Clinton i Vita huset är kontroversiellt och han trodde inte att en African-American var redo att bli president. Killen jag pratat med i fråga har själv rötter från Afrika.

 - - - - -

Hur länge ska man få ha 5 grader och sol? När det ändå är kallt kan snön likväl komma tycker jag.

 - - - - -

(Was) Redskins vs. (Tampa) Buccaneers ser ut att bli en spännande mumsbit. Om hoppet för Redskins ska finnas om ett slutspel och ett Superbowl nästa år är det dags att börja prestera. Campbell gjorde en helhjärtad insatts förra helgen men vad kan en QB göra ensam om inte övriga är med på noterna?

 - - - - -

Får man lov att säga Grattis till Bäckström som för andra gången snodde tidningsrubriker. Första gången när första målet kom och nu när han faktiskt avgjorde mot Philadelphia. Kanske att man skulle ta sig i kragen och gå på någon match snart...

 - - - - -

Senveckans film: Bodyguard
En äldre film med Whitney Houston samt Kevin Costner där den sistnämnda är livvakt åt världsartisten "Rachel". Relationen livvakt-klient blir mer intim än tänkt och Costner ställs inför moraliska ställningstaganden samtidigt som en mördare försöker ta "Rachels" liv. En tidlös klassiker, som tilldelas 4 Spjut

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0