Fars dag

Då var söndagen över och likaså fars dag som känns aningen konstig i och med att den inte existerar i staterna. Man grattis i alla fall, hoppas det var trevligt.

 - - - - -

Kyrkbesöket på Vineyard Christian Fellowship igår var både kul och intressant och allt som följde med därtill. Kvällsunderhållningen var kul, speciellt med alla öppna och genomtrevliga människor. Inte för att amerikanare skulle vara annat, men det slog en verkligen hur det stämde in så perfekt oavsett ålder, kön eller ursprung.

 - - - - -

Sequence är ett genialiskt spel som förmodligen måste inhandlas.

 - - - - -¨

Hade varit väldigt skönt om man haft sig en vinterjacka att ta på, men jag har ju i alla fall ett paraply. Hoppas hoppas paketet hinner komma den här veckan, vore gyllene att dra på sig en rock och ett par sköna handskar...

 - - - - -

Helgens två citat:

"I am the vine; you are the branches. If a man abides in me and I in him, he will bear much fruit; apart from me you can do nothing"

"God has gifted each of us for his Kingdom"

 - - - - -

Hemska bilder från Italien. Kommer bli fruktansvärt intressant att se huruvida man vidtar likvärdiga åtgärder som man gjorde då polismannen på Sicilien omkom eller om människors liv påverkar och värderas olika.

 - - - - -

Snart dags att börja planera Thanksgiving, hoppas på en stor och god kalkon :) Kanske man får chansen att tillaga en Spjuth á special.

 - - - - -

Visste inte att det kunde vara så frustrerande att inte få tvätta. Helt obegripligt att de inblandade personerna inte tar ett större ansvar och ser till att de nyinköpta maskinerna installeras och ger oss tillgång till dem. Skandal, AVGÅ Sanny!

 - - - - -

Veckans två låtar:

Thåström - Om Black Jim

Flight of the Conchords - The Humans are Dead

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0