Livets största och livets goda

Då har det kanske största i mitt liv skett, då jag i helgen blev farsa. Sitter och funderar lite på vad som skulle kunna slå det och kommer egentligen inte på något bra sådär. Visst lär ju ett wedding slå stort men det känns ändå inte som att det är lika stort. AIK vinner sm-guld? Det är ju också enormt stort, men kanske heller inte riktigt där uppe som nummer ett.

 - - - - -

Satt och räknade på hur många poäng topplagen skulle ta i resten av sina matcher. Då blev jag bra mycket mer optimistisk än vad jag är i dagsläget. Sitter jag och funderar så känns det som att det kommer gå åt pipan, kanske i sista matchen vilket skulle suga något så....
Men enligt denna tabellen och mina beräkningar så skulle AIK vinna på x antal poäng (kommer inte ihåg exakta summorna). Elfsborg skulle bli tvåa med en poäng mindre än AIK och IFK Göteborg skulle sluta trea på tre poäng mindre än AIK. Då räknar jag ändå med att IFK tar full pott i resterande matcher bortsett från Malmö borta. Elfsborg tar full pott och AIK tar full pott bortsett från sista matchen mot IFK. Något sånt satt jag och räknade på.

 - - - - -

Faktiskt ganska roligt och underhållande att kika på Superstars på tv3play där de satt ihop 20 svenska superstjärnor i olika lag som ska tävla i grenar mot varandra. Ganska roligt faktiskt att se blandningen och vilka som är mångsidiga och inte. Jag har ju en personlig favorit i Ara (brottaren) och Samuelsson (världens starkaste man). Tyvärr hjälpte det inte att vara stor och stark så Samuelsson fick en del stryk även om han var jääävligt snabb av sig!! Shit alltså! Ara lyckades väl! Sen är ju stenmark, m.forsberg, salming, ravelli en ganska rolig och välkänd skara människor man vill se. Både se ska gå bra men även hur dåligt man kan göra ifrån sig i simhopp eller pistolskytte.

 - - - - -

Vår gulliga Natalia

       

Vår söta sötis :)

 - - - - -

Damn vilken rolig film ICA körde med praktikanten. Drar fortfarande på smilbanden. - - - - -

Take care and may God bless us all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0