Valborgdags

Självfallet ska man ta tillfället i akt att skicka grattis till Hans Majestät Konungen, så Grattis!

 - - - - -

Ja då fortsätter svininfluensan att spridas och den har kanske nått SDSU. Alla studenter fick ett mail om att tester har gjorts och skickats till San Diego County Health Department. Så vi får la se om några dagar vad resultaten visar, vore ju lite småkul om det kunde vara negativa. Orkar ju inte oroa sig en massa såhär veckorna innan sista proven och allt.

 - - - - -

Inte för att jag följer elitserien i hockey speciellt intensivt men wtf! Så nu ska dom bryta sig ur för att dom är så mycket bättre och kan få tjäna mer pengar. Att dif ens räknas med i den gruppen är ju ett så sjukt stort skämt. Lite extra roligt är det också för att djurgårdare och annat löst folk som hackat på AIK och gnagare för hybris och vid tillfällen "skulle vara för bra för serien". Snacka om right back at you. Något som hade varit lite småkul hade varit om hockeyförbundet haft monopol så att dom lagen det gäller, inte fått spela någon hockey i Sverige alls. Men men, vi får la se vad som händer framöver.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Kommentarer
Postat av: Pappa

Varför ska man skicka en hälsning till kungen? Är det bara för att alla vi andra inte gör det och alltid har varit emot monarki!?

2009-05-06 @ 23:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0