Dags för showen

Det var den upphausade ESC på plats i tv rutan igen, inte i USA men nog på så många andra platser. Det är faktiskt rätt skönt att inte kunna följa den utan bara göra annat. Sen så kan jag ju då avslöja att Sverige till sist hamnar på en 18e plats, skulle det bli bättre än topp 15 tycker jag vi byter gren och ger henne priset för årets bragd. Alternativt anmäler de bestämmande för korruption. Grekland i sin tur kommer få bronsmedaljen och slutar som nöjd trea.

Det enda jag skulle vilja se är om ryssarna kommer köra den där grejen som Tingeling gjorde. Har ju inte sett den men av alla sågandes (dom som inte gillade den) reaktioner så förmodar jag att det måste varit bra. Det är ju ofta kul med fördomar liksom, ahmen jamenna hallåå.

 - - - - -

Förbaskat tråkigt att Philip och Fredriks söndagsparty inte var roligare. Dom som alltid brukar lyckas annars. Hoppas avsnitt två blir roligare...

 - - - - -

Skadeglädjen är SJUK när man ser lillbröderna åka på nitlott efter nitlott. Helt underbart att djyrgår'n, brajen OCH if ellos torska sina matcher i cupen på kuppen. Bara hoppas man slår mjällby så är vi kanske snart i vår första cupfinal sen... ja när fan var gnaget i final i cupen senast? 2002-2003 kanske? Men innan dess, vilken match som väntar. Sveriges egentligen enda derby och vad vore inte skönare att att verkligen trycka ner lillebror än mer i skiten och låta dom få smaka på bitterheten? Men i vanlig ordning så blir det ett krig, allt annat än ordnat spel och små marginaler samt individuella misstag som avgör.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0