Correspondents Dinner

På C-SPAN under lördagen var det dags för det årliga Radio & TV Correspondents Dinner. I vanlig ordning fanns representater från alla de stora företagen och de flesta små med när presidenten och en komiker underhöll dom. Det brukar alltid vara ganska underhållande och iår var det (självklart) Obama men också Wanda Sykes som  stod för större delen av underhållningen. Detta fick ju mig att minnas dom underbara tillfällena som Bush var med. Jag förmodar att syftet är att underhålla och köra en schysst eller i alla fall schysstare och underhållande ton mot media. Så döm själva, vilken som är roligast.

Bush 2007
Obama 2009
 - - - - -

Nedräkningen har börjat, inte långt kvar innan Sveriges sommarvärme drar igång då jag anländer. Trevligt värre, lite mer köttbullar och lite mindre quesadillas. Passa på att jobba på brännan om man hinner.

 - - - - -

Lars Lagerbäck gjorde ett trevligt intryck i bingolotto, kikade på klipp från tv4s hemsida och ja, jag har nog svängt aningen, han kan la få förtroendet över VM2010 om vi skulle gå dit. Men att i lik svenssontakt säga att vi ska vara jättenöjda för vad han gjort och att det inte går att förvänta sig något mer för att "Sverige är ju så litet" är ju bara skitsnack. Hmm Danmark vann EM 92 och Grekland 2004 så varför i hela fridens namn skulle inte Sverige kunna göra det? Inget av länderna hade någon Zlatan... enough said. Att nöja sig med att åka ut i åttondelen är bara BS. När Lars går ersätts han självfallet av Svennis. Lagrell och Hellströmer får också mer än gärna gå samtidigt, orkar inte med dom. Smått hycklande säger dom ena stunden hur SEF (Svensk Elit Fotboll) har allt ansvar över elitdelen men sen sitter dom i SVFF (Svenska Fotbolls Förbundet) och agerar utifrån vad SEF borde göra. Släpp taget, när äntligen supporterhatande Bosse Lundquist borta så ska nog Bosse Johansson kunna visa att eliten är uppvuxen och inte behöver hålla handen med pappa SVFF längre. Dags att slänga bort kryckorna och börja gå på egna ben.

 - - - - -

Sista fotbollskommentaren. Shit vad jobbigt det ska behöva vara att hålla på AIK då! Är det inte det sportsliga så ska det la vara det ekonomiska istället. Hoppas bara vi får mycket för Obolo, några kassar till och säkra kassan för några säsonger till tack. Var är alla hål egentligen? Hur kan man göra så enorma misstag eller misslyckanden att man går miljoner och miljoner back? Ligger det på lönerna, uteblivna framgångar, felkalkylering av budgeten eller var? Om uppgifterna på 8 miljoner back från ifjol stämmer är ju det fan bara skrämmande. Det måste ju nästan innebära att denna säsongs beräkningar inte kommer vara speciellt positiva när man summerar dom sen. Så till vida framgångarna inte kommer då och publiken där till.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0