Socialism doesn't work?

Första måndagen på SDSU och jag gick på World History samt Principles of Economics "microeconomy" ikväll. World History lektionen kändes verkligen som en high school film med bänkarna och inte minst relationen läraren och eleverna emellan. En rolig lärare som totalsågade polarens val av kurs när han sa att han också skulle läsa redovisning, det är ju det tråkigaste i världen...

 - - - - -

Kiligt värre för Aztecs som såg ut att lyckas mot Notre Dame men gjorde precis som San Diego Chargers, sumpa det mot slutet.

 - - - - -

Läraren i Microeconomy verkar också vara en rätt så rolig typ, han försökte sig på en jämförelse med en seriemördare och hur den kan knytas samman med en ekonom, hur man behöver ha ett mål, överväga "mödan" för jobbet med resultatet, kändes lite.. konstigt men poängen gick i alla fall fram. En annan sak som jag nog var den enda som fundera lite på var en av principerna och hur en av "pelarna" som kursen baseras på, utgår från att "socialism doesn't work". Ska bli intressant när vi går in mer på det, kan finnas rum för kul diskussioner där.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer
Postat av: sara

..."socialism doesn't work..."

vad gör du där egentligen...?

2008-09-09 @ 15:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0