Dryg byråkrati i vardagen

Sitter man och försöker fixa dokumenten innan man har tid på den Amerikanska ambassaden så tänker man "men jag har ju redan gjort det här en gång, ska la inte behöva vara så jobbigt..". Fan heller. Lika jobbigt är det den här gången om inte jobbigare, eller åtminstone tråkigare. Hur kul kan man ha när gamla jobb ska skrivas ner och datum från 3,4,5 och 6 år ska kommas ihåg? Tråkigt värre, vill bara få det överstökat.

  - - - - -

Vill bara få den sista tiden överstökad så man kan få dra till varmare breddgrader i San Diego, orkar inte med mer moln, regn och kyla. f*cking sick and tired of it.

 - - - - -

Har lite beslutsångest över om jag ska göra ärtsoppa eller blodpudding till middag, eller köra en rövare och ta lite av båda kanske?

 - - - - -

Hoppar nästan i taket av glädje när man läser om att Stephenson kanske är påväg till en norsk klubb. Det vore ju helt underbart, då slipper vi spela med honom För Att han kostar pengar och han var dyr och han tar inte någon annan bättres plats. Nä det här kan bli kul till hösten, hoppas bara Bojan, Bergh och Gabbe repar sig snart också.

 - - - - -

Alltid härligt med skadeglädjen när det går dåligt för lillebror djyrgården. Men jag vet inte vad jag reagerar och blir förbannad på mest, om det är hur snabbt de går ut och såger sina fans som gör idiotsaker eller om det är hur galet byråkratiska och segdragna de är när det gäller deras egna säkerhetsvakter. Kanske vore på plats att järnkaminerna bojkottade hemmamatcherna istället, dom som nu vill eller vågar gå, för inte är det som på fornstora dar.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0