Melodifestivalen vs Gnaget

Idag är det två veckor sen jag skrev sist, gud vad tiden flyger iväg, och jisses vad dålig jag varit på att uppdatera bloggen. Nyper mig själv i örat, fast jag har ju faktiskt haft en hel del i skolan...

 - - - - -

Terminen flyter på och vi är snart halvvägs in och jag frågar mig var the sunny i sunny san diego tagit vägen. Brände mig i och för sig förra helgen under The Kite Festival där vi jobbade för en marknad och aktiviteter för barn. Men det har säkert varit mulet och kyligt i 2-3 dagar, inte helt ok. Men det kommer la snart antar jag. 

 - - - - -

Det är nu nedräkning tills Savvina kommer hit, för tillfället 15.5 timmar kvar.

 - - - - -

Jag har kommit fram till att det finns två saker som faktiskt är väldigt lika, nämligen Melodifestivalen och AIK. Dessa två ter sig på tämligen lika sätt också. Dess anhängare och trogna skara älskar dom, några fler plus till AIKarna där, men så finns ändå mentaliteten att man är störst, bäst och vackrast, och sen blir man nästan alltid lika förvånad när det går åt skogen. Dags att inse att vi kanske bara är bäst i vissa stunder, så vi får kanske nöja oss med att alltid vara störst och vackrast istället.. inte tro att vi alltid ska vinna. 

 - - - - -

College basket till helgen, torsdag eftermiddag till söndag kväll, fullt schema från förmiddag till kväll med slutspelsbasket. 64 lag gör upp om det, så vi får se vilka som står sig starkast när helgen börjar lida mot sitt slut.

 - - - - -

Det var satan vad dålig årets låt var, inte för att jag varit ett stort fan av senaste vinnare heller, men det kanske är detta som krävs. Att jag ska tycka att låten är jättedålig så kanske det ändå blir topp 3 till slut, we'll see. Men jag kommer strängt stänga av radion när den kommer på.

 - - - - -

Fan AIK hockey! Man blir ju ledsen och besviken, verkligen sämst när det gäller. Har man kämpat en hel säsong, drar sig till slutspelet och så gör man plattmatcher som dessa två inledande. Sjukt viktig mot Leksand snart, sitter som på nålar.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

 - - - - -

Kommentarer
Postat av: Pappa

När hade vi en bra låt i melodifestivalen senast!?

2009-05-06 @ 23:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0