I'm in Diego Bitch

Eftersom jag nu landat i San Diego behöver jag ju spela låten och covern från LMFAO I'm in Miami Bitch:

http://www.youtube.com/watch?v=bVigzx_9qW4

 - - - - -

Satan i gatan vad drygt det är att resa långt alltså! Från Göteborg till Amsterdam, cirkus 1½-2 timmar. Från Amsterdam till Atlanta drygt 10 timmar och slutligen Atlanta till San Diego cirkus 4 timmar. Det hände inte mycket men några intressanta saker hände i alla fall. Eller intressanta och intressanta. 5 personer i Atlanta kunde inte åka med för att deras tillstånd blivit så kritiskt att sjukpersonal fått komma och hjälpa dom så det blev en lätt försening. På toaletterna i Atlanta vid handfaten har man sensorer för praktiskt taget allt. Toaletten, pissoaren, vattnet, pappret men nu också som jag för första gången sett för tvålen, så man slipper att trycka på den. Stod där och lekte och tryckte fram 6-7 sprut bara för att det var kul.

 - - - - -

Det ska tydligen ha varit väldigt kallt här i San Diego över jul och dom gnällde lite över det, det hade regnat lite och varit 10-15 grader ett tag.

 - - - - -

Jaow, dags att packa upp och fixa iordning rummet igen. Sverigeflaggan har hängts upp på väggen så det är ju i alla fall något.

 - - - - -

Satt på flygplatsen igår och kikade på Obamas resa till Washington D.C. i hans tåg, så får vi la se om något kan och kommer förändras under våren.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer
Postat av: yones

haha "Stod där och lekte och tryckte fram 6-7 sprut bara för att det var kul." Klart sprutan ska få spruta!

2009-01-20 @ 23:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0