Ultraljud och Påsk

En stor helg är snart till ända. Ultraljudet i fredags var stort på alla sätt och vis och jag har kommit fram till att könet och namnet på bebisen eventuellt kommer att avslöjas i nästkommande inlägg. We'll see...

 - - - - -

Påsken var kommen och likaså påskharen. Det blidde (mhm) en hel del påskägg, färgade ägg, plastägg, chokladägg och alla andra tänkbara ägg som man kan tänkas köpa. I övrigt blev det ett lite smått svenskt påskfirande för mig och Savvina då vi lagat svenska köttbullar, potatismos, gräddsås, ägghalvor med räkor, sill, lingonsylt (varpå de två sistnämnda bara inhandlades färdiga) dagen till ära. Till efterrätt hade Savvina lagat en kladdkaka med lite grädde och glass till, så vi fick oss en härligt svensk eftermiddag trots allt.

 - - - - -

På ultraljudet så hade dom kommit på en gel som numera var varm - stort steg tydligen :). Sen fick vi se bebisen röra sig, sparka till några gånger, suga på tummen och även somna. Självklart skulle inte tuppluren vara länge när jag fick chansen att trycka på magen och på storbildsskärmen se hur det såg ut från en bebis perspektiv. 

                    
Påskjakt för barnen                     Vad är det för blöja hon              Gulliga (?) kaninstrumpor       En 16v. gravidmage
i trädgården                                 på sig egentligen?

 - - - - -

Som avslutning på dagen hyrdes filmen Bolt. Happy Easter y'all

 - - - - -

Take care and may God bless us all


Kommentarer
Postat av: Linn

Låter som ni haft en härlig påsk! Häftigt med ultraljud:) Kan inte ens föreställa mig hur det känns att se sitt ofödda barn. Hoppas att ni har det toppen så ses vi i Sverige tids nog:)

Kramar från kusinen

2009-04-14 @ 09:54:00
URL: http://majoren.webblogg.se/
Postat av: Petra

Bäbisen växer så att det knakar märker jag :)

2009-04-14 @ 10:35:41
URL: http://petrapires.blogg.se/
Postat av: yones

Ser gött ut sprut! men har du blivit allergisk mot msn lr?:)

2009-04-17 @ 09:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0