Spridning av svininfluensan

Det gick snabbt, det gick jävligt snabbt för svininfluensan att sprida sig. Från ena dagen misstänkte man att någon i New York området Kunde ha drabbats av den och till andra där vi nu står idag, där ett drygt dussintal har drabbats i Kalifornien. Tråkigt nog så har The Public Health Deprtment konstaterat att 7 stycken fall och 8 stycken misstänkta fall är drabbade av svininfluensan, här i San Diego enbart. Det är nästan drygt oroväckande hur snabbt det går, men å andra sidan skickades vaccin från Atlanta som (när de skickat klart sista lasset) kommer täcka varje kaliforniabo om det skulle behövas.

 - - - - -

Det är tråkigt att fokuset blir så felfokuserat när det borde vara på försvaret, för hur kan AIK släppa in 3 baljor? Nä, skämt åtsido. Vore trevligt om det kom fram någon smart jäkel som uppfunnit vaccin för svininfluensan... gärna för AIDS när vi ändå behöver seriös hjälp.

 - - - - -

Snart dags att återvända hem till Sverige igen, bara några veckor kvar. Hoppas solen kan tagga till och vara redo, lär nog inte orka sola något innan jag lämnar divisionen - Paradiset.

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0