Fyllecell, BBQ och skolstart

Efter gårdagens beach party ligger en lätt baksmälla runt hörnet och annan intressant info. Det som började så bra för födelsedagsbarnet Mike slutade i fyllecell i polishuset. Efter några timmar på wave house med vågmaskin, technomusik och mycket sand bar det av till nästa bar (durru du du) nu med en man kort, vet faktiskt inte vad han syssla med men med oss ville brorsan tydligen inte åka med. Nästa bar väntade och en gaaalen kö där vakterna handplockade dom snygga tjejerna från kön som kunde komma in. Vi drog hem senare på kvällen och sa åt Mike att följa med, vilket han inte ville (tror han hade en tjej på G). Han borde nog dragit med oss för han berättade nyss att efter en fylleskandal på toaletten väntade fem killar på honom utanför som hoppade på honom och sen kom polisen.

 - - - - -

I måndags firades Labor Day med en bakfylla och senare BBQ på kvällen hos en av familjens bekanta. Väl där kan man inte säga annat än att frun i familjen med ursprung från Indien hade konstiga värderingar och vi kom in på många konstiga ämnen. Hon menade att alla killar förr eller senare kommer köra fulla och att det inte var så farligt, hon kunde inte förstå hur USA tog in Somalier eftersom alla hatade USA, levde på staten utan vilja jobba och sist hoppades hon inte på någon framgång för Obama för då skulle han bara ta in rasfrågor till vita huset och "glömma" allt det andra.

 - - - - -

Första dagen på skolan och första klassen också, 100% lyckat utfall "so far" då jag crasha första klassen Exploring Leadership. Blir nog kul kanske också för att man tvingas engagera sig i campus aktiviteter och olika grupper.

 - - - - -

En annan lustig sak var hur dom olika sorority grupperna stod längs med hela gångvägen och reda att värva. Vacker syn.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0