Veckas Jetlag

Det har snart gått en vecka sedan jag flög från Dulles Airport i D.C. och kom hem till schöna och varma Brämhult igen. Jag trodde först nästan att dom skämtade här hemma när de pratade om hur fantastiskt varmt det var. Värmen var jämförbar med D.C.s värme, som det var på senkvällarna vill säga då.

 - - - - -

Mestadels av tiden har lagts på att försöka städa, tvätta och organisera om mitt nya rum. Göra en sån där härlig råstädning där man plockar bort och slänger saker som man konstigt nog sparat och plockat på sig från mellanstadiet och dagböcker från lågstadiet. Sånt tar ju per automatik extremt lång tid eftersom att man behöver gå igenom allt och läsa vad man tyckte på den tiden, härliga minnen, nostalgi.

 - - - - -

Efter den extremt tomma avslutningen och alla dom tråkiga "hejdåen" känns det skönt att man kan börja komma in på något som kan komma bli vardagligt liv igen.

 - - - - -

Tycker fortfarande att det är konstigt att det inte finns något Dunkin Donut eller Starbucks i Sverige, gör om gör rätt!

 - - - - -

Får försöka hålla bättre takt i det här även om det blir lite annorlunda att skriva hemifrån, men tills dess, take care and may God bless you all.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0