Forza Ryssland

Utan att ha någon som helst connection till Ryssland är det kanske förvånande att det utspelades såna glädjescener i hemmet när det stod klart att Ryssland nu är världsmästare. Finalen var jäkligt bra och allt för att Kanada inte skulle vinna löd det. Sen är det svårt att inte känna lite extra för dem när de har en Alexander Ovechkin som har ett galet sinne för mål och har de fysiska förutsättningarna att bli bäst. Dock är det absolut fräckaste att självaste Sergei Fedorov nu kom med, senast han spelade för sitt land hette det Sovjet, så fick han avgöra finalen med en galen teknik och grym avslutningspass och mannen är 38 bast...

 - - - - -

Längtar tillbaka till DC när det är så förbannat kallt, var bannemig 5 j-a grader ute idag... wtf! ska detta kallas vår?

 - - - - -

Mustaschen växer sig ståtlig och kommer presenteras offentligt om en vecka, vad gör man inte för mustaschkampen?

 - - - - -

Förbaskat kul med Zlatan alltså, känns bra inför EM. Kanske att köra ett tre-manna-anfall med elmander, zlatan och henke? Inget direkt anmärkningsvärt med uttagningen i övrigt, kanske att tobbe l. blev uttagen med skadan, men aldrig skulle väl vår karismatiske förbundskapten göra något för att riskera den positiva andan i gruppen.

 - - - - -

Tycker synd om Svenska Cupen, nåde till misshandlad! Blir så j-a trött på tv4 som vill ha sina förbaskade tittare och egentligen skiter fullständigt i cupen. Sätt fasta speldagar, låt hemmalagen spela på hemmaplan, låt hemmalagen få intäkterna för sitt arrangemang och vänta med att "släppa" allsvenska lagen. Vem vill egentligen lira mot ett div.4 lag? All cred till de som tar sig dit, men hur kul är det för sundsvall att åka till örkelljunga för att möta fcö från fyran? Lagen kommer med bättre lag när de får möta bättre lag, speciellt om man inte trycker ihop matcherna i ett redan för tight schema.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0