VBG

Efter en helg i Varberg är det åter dags för verkligheten och Brämhult. Då kan man fråga sig vad verkligheten kan vara om inte en helg med kompisar, sol, fotboll, "när och fjärran"-familjspel, vin och fotbolls-EM!?


- - - - -


De förmodligen två i särklass sämsta filmerna tittade vi på i fredags. Jag har svårt att se och kan nog inte minnas att en film, "Crank", varit så dålig. Det kändes från början till slut som ett gäng från Bostons förorter som "lyckats" bestämt sig för att komma tillbaka och göra en film som de hade som dröm när de var små fast nu med mer "Hollywoodstuck". En kille ("ghettokille") får något medel insprutat i sin nacke när han sover som gör att han måste ha en hög puls, över 100 vill jag minnas, hela tiden om han inte vill dö. Så får man följa hans jakt och försök på att överleva där det innefattar polisjakter, droger, sex på ett torg m.m. Det fanns några roliga och fyndiga scener i filmen bör tilläggas men de vägdes nästan ner när man gjorde ett försök i att komma med i Guinness Rekordbok med att svära så mycket som möjligt i en film. Filmen påminde om en artist för längesedan, Eamon - Fuck it, fast då utan det fyndiga.


- - - - -


Galet kul med EM, obeskrivligt att det faktiskt redan är här. Har lust att ta alla journalisters pennor, ta bort alla deras tangenter från deras datorer och dra ut alla kablar till deras tv-sändningar efter uppståndelsen om Zlatans "chockerande sågning". Jäkligt glad att han gjorde det för men f-n vill se alex på backen? Och vem har presterat bäst den här våren mellan ljungberg och super-seb? "Fast han skulle ju peta chippen i sådana fall" - säger vissa journalister. Varför frågar jag mig?? Både chippen och super-seb har la båda presterat bra mycket mer än vad vår glaspojke gjort, eller?


- - - - -


Inte ens en vecka kvar innan österrike väntar, nu är det banne mig nära och det börjar rycka i EM spröten.


- - - - -


Efter att då ha sett en ganska dålig film tänkte man att en skön komedi skulle sitta på sin plats. Wedding Crashers var ju en rolig film, så Weddig Wars borde ju vara lite småkul tänkte vi när vi satta på den. Det var nog faktiskt den tråkigaste filmen jag sett på år, ÅR! Vi insåg det 30 min in i filmen, som var 1:30, så jag satt själv kvar och kikade resterande timmen för "den kan ju bli bättre". Inte då! Det kom några twists men storyn var nog det enda som var lite kul, annars väääldigt tradigt. En kille gifter sig med guvernörens dotter. Hans bror är homosexuell och är party-planer och får arrangera bröllopet. Killen skriver även tal till guvernören och senare hur guvernören tar avstånd från homosexuella att gifta sig vilket leder till att brodern strejker från bröllopsplanerandet. Efter att i tv blivit förlöjligad för sin strejk bestämmer sig nu alla homosexuella i hela USA att strejka vilket gör att han inte kan hitta någon att arrangera bröllopet. Mycket dålig film.


- - - - -


Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0