Grammisgalan

Helt klart intressant att sitta och kika på grammisgalan där priser delades ut till höger och vänster. Det analyserades live vad artisterna hade på sig, vilka märken de bär och 2min av fame/promotion där de får prata om något ointressant som handlar om dom som har något projekt eller välgörenhet som de nyligen startat så de har något att visa upp för världen för att bevisa att de trots allt är produktiva goda människor.

 - - - - -


 Nyårsfirandet i Chinatown var trevligt även om det var fruktansvärt kallt och blåsigt. Intressant att se en "flock" människor på ena sidan av gatan som supportade Obama och på andra sidan se motsvarande för Hillary. Det blev ett Obamaklistermärke som sattes på vänstra bröstet under dagen.


                                                         
 - - - - -

Obama vann tydligen en Grammy för "best-spoken-word-album" vilket jag inte hade den blekaste aning om att det ens fanns ett pris för. Han ska tydligen även ha vunnit samma pris 2006.


 - - - - -

När man ändå pratat så mycket om Obama kan man likväl skicka med hans "officiella musikvideo" som innehåller flertalet kända skådisar och artister, bl. a. Scarlett Johansson, Eva Longoria, John Legend och William Adams.

http://www.youtube.com/watch?v=jjXyqcx-mYY 

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer
Postat av: celine

hej
Den som blir kommentar nr 1000 vinner en fin väska som kostar 490;-kr
Du kan väl chansa!!!

2008-02-11 @ 05:50:13
URL: http://crazyfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0