Mortal Kombat vs DC Universe

Chris (familjens 22 åring) har skaffat überspelet "Mortal Kombat vs DC Universe" till min stora förtjusning. Bortsett från att grafiken (till Xbox360) är riktigt bra och mängden banor likaså, så är det fruktansvärt roligt med initiativet att blanda Mortal Kombat kämparna med DC Universe (Batman, Joker, Stålmannen, Cat Women m.fl). Det måste nog vara det hittills bästa fightingspelet som gjorts, både grafikmässigt och sett till alla "specialare".

 - - - - -

Halvvemodigt tar dagen slut, sista dagen med skola då alla Finals är avklarade. Men så är det ju bara 3½ dagar kvar innan flyget åker så man har ju i alla fall något att se fram emot.

 - - - - -

Satan i gatan vad det regnat, varit en riktig plåga. Inte nog med det varit molnigt och solen knappt visat sig på en vecka, man ställer sig ju frågan om man ska behöva utstå allt detta regn. Jag var fullkomligt dyblöt efter att bara ha gått till bussen igår och fan vad det inte är trevligt att behöva gå runt 8 timmar i skolan i blöta skor och strumpor. Så idag packade jag ner ett extra par strumpor. Men det var nästan tsunamivarning emellanåt, det regnade in på vissa delar av skolbiblioteket och närmast nödåtgärder vidtogs.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer
Postat av: CJ

kan du komma upp nästa helg? (27-28e?)

2008-12-18 @ 22:57:38
Postat av: Anonym

kan du komma upp nästa helg? (27-28e?)

2008-12-18 @ 22:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0