Bye bye Cali

Sista timmarna innan det är dags att bege sig och säga adjöken adjö till San Diego för iår. Hur kan man lägga flygtider 6.45 på morgonen? Det är ju galet tidigt, tänk bara så tidigt man måste gå upp för att hinna med! Men det är ju rätt skönt att det förhoppningsvis inte kommer vara speciellt mycket folk där vid den tiden, en söndagmorgon liksom...

 - - - - -

Ännu en dag med fint väder fick sätta p för den här vistelsen. Några månader som kantats av mestadels fint väder, sjukt mycket och störande regn i veckan, men ändå halvt idylliskt.

 - - - - -

Kikade på 1408 igår och den var förvånandsvärt bra faktiskt. Som handlade om ett rum där många hade dött, och en författare som skriver om "spökhotell" och andra övernaturligheter ska då självfallet besöka det hotellet för att se om det stämmer. Bra rulle - 3.8 spjut får den.
 
 - - - - -

Ser halvt om halvt att komma tillbaka till Sverige. Bortsett från att det med största sannolikhet kommer vara väldigt kallt så är det alla dom där jäkla papprena som man måste fixa med också. By the way så vet jag inte när jag åker till Stockholm, får reda på det när jag bokat tid på ambassaden, får utgå från den. Men tills vidare, peace out.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0