Newseum

Även igår stod det fint väder på schemat även om det var aningen mer molning än under fredagen och kanske torsdagen. Det bar av till det nyöppnade Newseum som är ett motsvarande nyhetsmuseé. Det är nog det i särklass bästa museé jag besökt någonsin faktiskt och med en 4D. show om nyheternas historia kunde vissa missöden i form av "läckage" ha uppstått. 6 våningar med de i stort sett största händelserna genom tiderna. Sportavdelning, 9/11, Berlinmuren, alla möjliga krig och mycket mer fanns i alla fall där och som ett av få museér tog de inträde och nog tycker jag allt att det var värt det allt.

 - - - - -

Sedan blev det även mitt första besök på en biograf i USA och filmen föll på "Smart people" som var riktigt bra. Många roliga stunder och inte minst obekväma/pinsamma stunder också men förtjänar ändå till slut en svag 4:a.
Farsan från "The day after tomorrow" och huvudtjejen i "Sex and the city" var två av skådespelarna där farsan måste ha varit den mest pessimistiska och otrevliga person jag någonsin sett. Det speglade av sig på hans dotter som hade liknande attityd mot andra och det var helt fantastiskt. Deras son verkade vara den enda "normala" men han pluggade och bodde på campus så honom fick man inte så mycket. Men det hela förgylldes när farsans adopterade bror kom att flytta in, något efterbliven kändes det som, men hans karaktär påminde aningen om Hugh Grants rumskompis i "Notting Hill".

 - - - - -

Hmm, bara drygt två veckor kvar nu, tiden går fort...

 - - - - -

Såg en fantastiskt skön video där man gjort en parodi på Rihannas Umbrella och istället slängt in Barack Obama och Hillary Clinton och driver med dom istället:

http://www.youtube.com/watch?v=DMs-p5y6cvo&feature=related

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0