Midtermsvecka

En vecka med tre midterms är en tråkig vecka med plugg. Med American Society, Business avklarat väntar bara International Marketing imorgon sen väntar en ljuvlig helg med några timmars tänk på annat än skola.

 - - - - -

Svårt att känna något intresse att Sverige spelar kvalmatcher och avbryter allsvenskan, det måste ju prioriteras. Kunde inte fotbollsförbundet flyttat kvalmatcherna till efter allsvenska slutspurten? Vet att förbundet inte bryr sig om allsvenskan men detta hade varit en bra start...

 - - - - -

Börjar bli lite kyligare väder nu, jobbigt att behöva ta på sig byxor på dagarna, vill ju använda mina flip flop mer (bara).

- - - - -

Johanesson är inte en dum en, han vet vad han snackar om och stödjer fullständigt honom i debatten om det kemiskt framställda plastgräsets vara eller icke vara.

 - - - - -

"Watching women play soccer is like watching paint dry" -veckans citat
"Michael Jackson - They don't really care about us"  -veckans låt

 - - - - -

21 års dagen i helgen blev kul med ett cocktailparty som började runt 9:30 och slutade runt 4. En hemsk och direkt vidrig spya hittades på en av toaletterna, ooouuuwww!

 - - - - -

Veckans filmtips är "Superbad" som är en Collegefilm där 3 nördar (underåriga) ska köpa alkohol till en fest där de tror sig kunna få några tjejer. En sanslös komedi som i många stunder är fram-med-kudden-pinsam men ändå skön. Får 3½ Spjut!!!

 - - - - - -

snälla snälla SNÄLLA Bojan, kom till gnaget, satan i gatan vad fantastiskt det vore. Ingen Hulken på mittfältet, ingen rubarth, ingen tjerna, ingen dulee (säljs) och absolut INGEN khari. We need you!

 - - - - -

Dryga media som förstorar FBs "uttalande". Framåt stolta IFK, men vinn gärna inte med mer än 3-0, några måls målskillnad gentemot dif kan vara bra men ingen förnedring tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0