Creepy norrmän

Efter en vistelse på en pub i Arlington med några öl och origamiskapelser bar det av mot 7eleven och dess beryktade Cheesburger korvar. Under tiden då denna makalösa korv konsumerades valde en annan person att gå den mörka vägen, vägen mot Mordor, och tog en taco-korv. Istället för att byta en vara med ett värde mot papper med värde skippade personen i fråga den sistnämda delen.

 - - - - -

Det är svårt att inte ta upp Robert Brobergs låt Vatten om man ser till vad som hände i vår fullkomligt uppfuckade lägenhet i fredags kväll. När min kära roomie skulle varva ner och laga sig en god indisk måltid efter en hård veckas jobb hände det. Kranen i köket började sippa vatten och som goda hyresvärdar och medborgare vi är försökte vi att lösa situationen genom att täppa igen kranen. När sedan knoppen praktiskt taget sprängdes så fanns det inga gränser på hur mycket vattnet suktade över att få dränka vår lägenhet.

 - - - - -

När sedan korven ätits upp skulle ett möte arrangeras på det närliggande kebabstället, som FYI inte kan jämföras med den underbara svenska keeebaben. Där möttes vi av en barua och en michelle som avnjöt sin kebabtallrik utan pommes. Väl där träffade vi en stor amerikan som menade på att jag, tetts och pam var släkt eftersom att hans farfars farfars far bodde i oslo och byggde båtar...

 - - - - -

När det väl sprutat upp i vårt tak i köket i 15 min. beslutade vi oss för att kontakta nissen i receptionen så att han kunde tillkalla hjälp. Ca 40 min senare kom en annan kille som lyckades få stop på flödet så att inte hela lägenheten skulle dränkas i fräscht kranvatten, som på vissa ställen färgat heltäckningsmattan grön, men plask plask sade ankan när han tyckte det var bättre att vara en anka i liten pöl än i ett stort hav.

 - - - - -

I och med fredagsunderhållningen så fick vi ta in på det intilliggande hotellet och där kommer vi behöva övernatta till minst måndag. Tråkigt värre är det dock att vi inte kan utnyttja deras minibar (eftersom vi måste betala för det), spelkonsolen (eftersom vi måste betala för det) eller kvällsmålet (eftersom tydligen köket vill stänga innan oss.

 - - - - -

Tråkigt värre att Sverige inte mäktade med att sno med sig någon pinne mot Spanien, men men. Grattis Finland, kanske ett framtida avancemang som väntar? Tror däremot att Sverige lyckas få med sig poäng mot Lettland och därav klarar sig. Oavsett hur det går får vi hoppas ryggdunkarna och kelpôfjkarna lagrell och co tar sitt ansvar och avgår, kanske det kan bli en dominoeffekt så att lagerbäck också tar sitt förnuft till rätta...

  - - - - -

Helgens film, Hostel II.
En uppföljare till Hostel, där backpackers tas till fånga och utsätts för diverse hemskheter. Kanske de mest avskyvärda scener jag sett på bra länge. Den var dock underhållande och tilldelas därför 2½ Spjut.

Helgens musikvideo, Flight of the Conchords - Think about it

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0