Emotional Day slutade i förlust

Då sitter man här på söndagskvällen och konstaterar att jag såhär dags om två veckor sitter på ett plan någonstans påväg till Göteborg. Inte lång tid kvar innan julfirandet börjar. 

 - - - - -

Den kallades för Emotional Day. Första matchen efter att Taylor avlidit. Redskins förlorade fjärde matchen irad idag när Buffalo med 8 sek. stod för ett field goal som gjorde att de vann med 17-16. Det var stort att Redskins ställde upp med 10 man och en lucka där den förre Safetyn Sean Taylor annars skulle stått. Spelarna och ledarna i Redskins hade även märken med siffran 21 på hjälmar och tröjor, så hade även Buffalo.

 - - - - -

Jahopp då väntar jag på att den fantastiskt underbara och årliga (?) snön ska komma så man inte behöver kila runt i svinkallt väder utan mysfaktorn snö. Trodde nästan det idag kunde bli aktuellt med det när det var svinkallt och det duggade, men icke sa nicke.

 - - - - -

Lucia utspelade sig i House of Sweden med små stånd där det bl a såldes lussekatter och andra saker som finns att tillgå i Sverige såhär års. Ett fint luciatåg med vacker sång :)

 - - - - -

Många julklappar som köpts, bara några få kvar och det är ju underbart att vara utlänning i USA. Sorry, men inga clues här inte ;-)

 - - - - -

Kul vecka som väntar... eller inte

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0