Dopinghärva

Det framgick i dagens nyheter att X antal baseballspelare åkt dit för doping. Raporten om detta nämner 6 namn medan experter på ESPN Sportcenter för tillfället menar de på att det ska finnas runt 80 namn från 20 månader och tillbaka som kan vara i "riskzonen".

 - - - - -

Denver Brancos spelar om 1½ timme mot Houston Texans, NFL. Sista matchen innan jag åker hem och det är ju fruktansvärt tråkigt att missa söndagens match mellan Redskins - Giants, ooooow satan i gatan alltså.

 - - - - -

Intressant hur man i 2½ timme TV tid bara pratar om detta som istället hade kunnat läggas på lite roligare saker, typ collegefootballmatchen eller varför inte Brancos-Houston?

 - - - - -

Har egentligen aldrig förstått mig på sporten baseball och tycker det är lika intressant som att kolla på cricket. Vem har orken och lusten att kolla på en match i 5 timmar eller ens 3 timmar varje dag i 5 dagar? Vad är det för match? Nä, en match ska inte vara längre än max 2½-3 timmar och Självklart spelas klart samma dag!

 - - - - -

Däremot är det fashinerande hur stora cricketspelarna är i Indien, som by the way är världsmästare. De ska tydligen behandlas som gudar och stämningen och kärleken runt omkring landslaget slår fotbollslandslagens känsla. Fashinerande att det kan bli en sån haus kring en sån sport.

 - - - - -

Ska bli väldigt intressant med dagens footballmatch och jag tror faktiskt att det kan vara väldigt öppet. Dock tror jag att Brancos drar det längsta strået och tar hem matchen. Båda lagen har 6 vinster och 7 förluster däremot har Brancos en bättre chans att nå playoff och där slår viljan till.


 - - - - -


Veckans film: Space Jam

Michael Jordan och Looney toons spelar en basketmatch mot några aliens. Underbar vuxenfilm och får därför 4 Spjut.

 - - - - -

Dryga j*vla comcast, kan ju gå och göra något! Att man orkar vara dryg inte inte gå kunden tillväga, SUCK.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer
Postat av: Charming man

Ha en fortsatt bra lucia:)

2007-12-14 @ 00:57:36
URL: http://failures.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0