Michael Jackson Joke

Satt på en lunchrast några dagar efter att Michael Jackson gick bort, fick då höra ett tråkigt smaklöst skämt. What's the difference between Michael Jackson and Sir Alex Furgeson?

- Sir Alex will be playing Giggs.

Här refererar man till Manchester Uniteds coach och en av hans spelare som heter Ryan Giggs.

 - - - - -

AIK-ösk var då ett jobbigt sorti. En halvlek helt utspelad och sedan en halvlek utspelning och en 1-1 match, uschamig. Men det kunde varit värre, det kunde varit bajen eller dif. Haha nä usch, hemskt värre.

 - - - - -

Tycker det har regnat rejält och damn vad härligt det varit! Det får inte regna sådär mycket men vilken underbar känsla att strosa genom regnet i lagom dugg sådär.

 - - - - -

Då blev det klart. Det blir Göteborgs Universitet till hösten så pendling it is. Skönt att få plugga klart och att den biten blidde klar.

 - - - - -

Köpt två bilagor, en med MJ och en från minnescermonin och sen laddat ner en video så jag ska ta mig för att kika på det när tid finnes.

 - - - - -

Inte många veckor kvar nu, med knappt 3 månader kvar ser vi på framtiden med tillförsikt. Kul att vi fått såväl barnvagn som bilbarnstol också, too bad att de båda inte fanns i pro ocean, men det blev i alla fall en av dem. Ev så kommer bilder upp...

 - - - - -

Take care and may God bless us all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0