Team Punishment

Internshipet är nu slut och klockan tickar allt snabbare ner. Avslutningen hade vi i måndags på jobbet där heldagen avslutades med en stor tårta där det stod "We'll miss you", choklad och vaniljtårta var det, god värre, sockrig värre och förmodligen onyttig värre, men wtf. Fick även ett presentkort till olive garden så det lär man ju få ta och använda till hösten dårah..

 - - - - -

I onsdags var det åter dags att besöka Shenandoah University, nu för sista gången samt för Graduation. Bussturen blev galen med en smått förvirrad chaffis som var sen, inte kunde hålla hastigheten eller hitta då vi körde vilse... Men vi överlevde och hann dit och hade vår Graduation och fick på oss de klassiska kläderna:


                                                                     

 - - - - -

Tråkigt att behöva lämna Internshipet och företaget, team punishment tappar med andra ord det svenska stålet framöver. Det lutar däremot åt en revanch på söndag i am.fotboll från senast då vi åkte på däng men där man stod för en gedigen insats och svarade för lagets samtliga T.D.

 - - - - -

Bara några dagar kvar och fortfarande så mycket man vill hinna med, känner mig inte klar med allt, men det är kanske så det är och ska vara...

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0