Konservatism

Torsdag eftermiddag och snart är helgen här, fantastiskt väder och kan man bli annat än glad frågar man sig? Ne, jag tror bannemig inte det!

 - - - - -

Tyckte det var lite småkul att det konstaterats att det kan vara till en nackdel för John McCain om President Bush offentligt går med och uttalar sitt stöd. Man vet ju redan att familjen Bush gått ut och visat sitt stöd och försökt folk att se till McCain som en "sann konservatist".

 - - - - -

En intressant diskussion jag hade med en republikan/väldigt konservativ i dagarna där vi pratade om något jag faktiskt inte reflekterat speciellt mycket över. Han menade på att välfärd och socialism (då självfallet kommunism också) förstör samhällen och att det är av dom anledningarna vi inte har några stora kommunistländer längre i värlen. Några punkter han tog upp var att landet ska bara stå för säkerheten (polis och militär) samt infrastrukturen (vägarna i synnerhet), resten ska vara varje individ ha friheten att välja bland.

 - - - - -

Snyggt ställ AIK fixat fram, men när ska kragen återinföras egentligen?

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer
Postat av: sara

haller med om frihetstanken OM, men endast och bara OM fattigheten inte fanns.. iomed fattighet finns outbildning.. och utan utbildning, finns inte all nodvandig vetskap om vad som ar bra eller daligt for individen, eller dess medmanniskor..

...och kapitalsimen fortsatter vaxa...

2008-03-07 @ 22:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0