Hooters - Konf - ESPN

Söndagen blev minst sagt händelserik med bra många nya ställen som man fick besöka för första gången. 8 i morse ringde klockan och det var dags att göra den slentriana morgonrutinen innan det bar av till jobbet en timme bort. Där ifrån bar det av i en biltur i 40 min. till Baltimore där det dagen i ära skulle hållas en konferense för alla ledare inom Cydcors "vingar".

 - - - - -

Vi anlände ca 2-2½ timme innan konfen så vi gick ner till bryggorna vid vattnet där det även fanns flertalet affärer och restauranger. Med två tjejer i täten kändes det aningen kul att det var dom som bestämde sig för restaurangen Hooters, kul var ordet. Känns lite udda att komma till ett sånt ställe men Buffalo Chicken Sandwichen smakade i alla fall gott till Bud Lightsen.

 - - - - -

En kul kommentar som en kille innan konferensen drog om snus:

"You know you're addicted when you buy a bottle of water and pour it out just to have something to spit in"

 - - - - -

Konferensen var intressant och väldigt givande. Efteråt bar det av till ESPN Zone där mina amerikanska medarbetare visade sann anda när de "var tvungna" att äta innan det bar hemmåt. Det var som en enorm sportbar med TVs överallt, på toan och hela den svängen så man aldrig missar något. Roligast för den kvällen var ändå att den enda svarta som var med var han som älskade Nascar mest, vilket är typ världens vitaste sport. Fanns tydligen ett Arcade-floor där dom ska ha haft alla möjliga och omöjliga spel, tyvärr blev det ingen visit upp dit den här gången... Så min enliters Coors Light dracks upp medan de andra åt och det var dags för hemresa.

 - - - - -

En fullspäckad och kul dag är nu över och klockan närmar sig tolv så sängen ser fenomenalt lockande ut. "Intervjukunskap" står på schemat imorgon, så efter det får man känna hur det känns att sitta på andra sidan bordet för en gång skull.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0