Hård PES kväll

Efter en mycket lång "skattjakt" efter godis i Lindwerts hus var vi alla 5 tvungna att kapitulera och ge upp, svider när suger var som starkast, men man överlever...antar jag.

 - - - - -

Efter X antal timmar med PES var det fantastiskt skönt att vinna finalen på ett väldigt komfortabelt sätt. Att en föredetting redan åkte ut i semifinalen var väldigt skönt då vägen till guld blev aningen behagligare. 2 mål och det tredje kom samt en motståndare utvisad, upplagt för succé. När sedan han gav upp och gav kontrollen till Lindwert var det ännu skönare, men inte alls i närheten av så skönt som när jag gjorde 6-1 målet och fullkomligen krossade allt motstånd som stod för dörren denna kväll. Vi kan bara fantisera om vad slutresultatet hade kunnat bli, tyvärr tog Lindwert detta lite för hårt och tog till fysiskt våld och slängde saker runt sig, slog motståndare och stängde av spelet innan han försvann ur rummet.

 - - - - -

Det tillhör inte vanligheten att jag piskar upp Lindwert två gånger, 100%, alla möten vi spelar på en kväll, men ikväll hände det, och det måste svida.

 - - - - -

Imorgon väntar fussball, förferra och vid trevligt sinnelag utgång. Nu väntar dock sängen.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0