Two Thousand And Eight

Nu har 2008 sparkat igång och ÄNTLIGEN har snön visat framfötterna och gett oss vad vi alla så länge väntat på och velat ha. Fläskfilé med potatiskroketter och bearnaisesås till vad var nyårsmåltiden stod för, icke att förglömma medelhavssalladen självfallet. En Il Nostro till detta gjorde måltiden än mer utsökt. Sedan blev det marängsviss utan bananer till dessert.

 - - - - -

Silly Seasons värvning känns som att det borde bli övergången från Häcken till IFE med Teddy Lucic. Två backar för framtiden i Björck och Lucic förvånar en aning men snart kommer la någon elfsborgare ut och säger att de Ändå satsar på framtiden och unga talanger.

 - - - - -

Snart dags för innebandyturneringarna i Partille och på Hisingen, kan bli enna skôj.

 - - - - -

Dags att börja kika på saker man vill göra till hösten, blir några ansöknar tror jag allt...

 - - - - -

Gjorde min livs första äppelpaj idag och är väldigt stolt över den. Den ser inte bara bra ut utan den smakar gott också, fyra av fem Spjut på den pajen.

 - - - - -

xoxo Gossip Girl är en helt briljant serie som utspelar sig i New York. Upper East Siders och en massa universitykids som är sjukt bortskämda och lever på Manhattans grädda. T o m ungarna på stureplan framstår ju ibland som socialister i jämförelse med Manhattans elit. Jäkligt skön serie som tyvärr har ett break över vintern men kommer tillbaka efter jul, I hope.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0