Pollo Rico

Besök nummer två gjordes idag till Pollo Rico för att njuta av dess fantastiskt goda kyckling. En kylig dag men ändå lagom för en hood. Det blev sedan en rundtur runt George Washington Universitys Campus, mysigt och skönt område.
 
 - - - - -

Spännande jakt på ny head coach för redskins kanske mer när kandidaten Gregg Williams nu förmodligen längre är ett alternativ. Big deal vem det kan tänkas bli, många som är intresserade ungefär som vad som händer och sker med pandorna från Zoo.

 - - - - -

Kvällen avslutades med en parmiddag som inte riktigt var en parmiddag men ändå trevlig. Det ack så viktiga "guy2guy" samtalet hölls, dock bara del 1 av det så del 2 får bli nästan gång så att rätt information och intentioner kommer upp till ytan :)

 - - - - -

Sköna fimen Juno med bl.a. en av skådisarna från Superbad gick kikades på nyligen. Den handlar om två 16 åringar där tjejen blir gravid och hur saker blir runt omkring som med skolan, familjerna, adoption, abort etc.
En kul film med förmodligen den bästa musiken genom tiderna som spelats till en film, hit på hit spelades. Soundtracket var givet att fixa och den skivan får 4 Spjut.
Filmen får sedan 3+ Spjut, även om jag har lite beslutsångest över att ge den en 4a.

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0